ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ - OlaDeka

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

Όσοι υποστηρίζουν την υποψηφιότητά του αντιτείνουν ότι ο δημοσιογράφος και νυν υποψήφιος είχε οργανώσει εκδήλωση υπέρ των μεταναστών το περασμένο Οκτώβριο, και άρα είναι άδικη η κριτική που δέχεται.

Ο ίδιος ο κ. Καρυπίδης μιλώντας σήμερα στον Vima FM αναφέρθηκε σε «αντιδράσεις από την Αριστερή Πλατφόρμα, επειδή δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύω ότι έγινε συζήτηση για το πρόσωπό μου και έγινε αυτή η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ προς εμένα (για να διευρυνθεί το ακροατήριο) για να ηγηθώ του ψηφοδελτίου στη Δυτική Μακεδονία. 

Έγινε από τα κεντρικά, από τους κυρίους Βίτσα και Πουλάκη. Κατ’ αρχάς ζήτησα 15 μέρες προθεσμία για να το συζητήσω πρώτα απ’ όλα με τον εαυτό μου και να δω τα θέματα της δουλειάς μου και επανήλθα, βάζοντας κάποια ζητήματα για την περιοχή μου που είναι πρωταθλήτρια στην ανεργία και κάποιες πολιτικές που έγιναν αποδεκτές και οι δεσμεύσεις που χρειάστηκαν για μια αυριανή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 
Είπα το «ναι» έτσι και αποδέχθηκα. Πιστεύω σε αυτή τη διαδικασία του κόμματος και ιδιαίτερα στον κ. Τσίπρα για τη διεύρυνση του κοινωνικού μετώπου, για την έξοδο από τα μνημόνια και την ανάκαμψη του τόπου».
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria