Ναι στην εκλογή με σταυρό (του Βασίλη Κωνσταντίνου) - OlaDeka

Ναι στην εκλογή με σταυρό (του Βασίλη Κωνσταντίνου)

Ναι στην εκλογή με σταυρό (του Βασίλη Κωνσταντίνου)
Το γιατί έγινε η αλλαγή της εκλογής των Ευρωβουλευτών είναι φανερό. Γιατί βολεύει αυτούς που αποφασίζουν. Πάμε καλά ως εδώ. Το ότι αυτό που έγινε είναι πολύ καλύτερα από το προηγούμενο σύστημα είναι για κάθε καλοπροαίρετο για χίλιους λόγους φανερότατο.
Λοιπόν!. Τι να κάνουμε τώρα. Να πιέσουμε να το γυρίσουν πίσω επειδή έχει σκοπιμότητα και να μείνουμε

με το παλιό σύστημα διορισμού από τους αρχηγούς; Αν δεν ήμασταν από τους ελάχιστους που προσδοκούσαν εκλόγιμη θέση και έγλυφαν νυχθημερόν τους αρχηγούς και τους κομματάρχες ποιο λόγο έχουμε; Αν είχαμε σχεδιάσει μια συγκεκριμένη ατζέντα για πολιτικούς λόγους μακριά από την Ευρώπη για εσωτερική κατανάλωση τότε ναι θα αντιδράσουμε! Αυτό αφορά τις ηγεσίες των κομμάτων της αντιπολίτευσης! Αν όχι γιατί!

Η ουσία λοιπόν είναι από την δυσκολία των αρχηγών ,αν θέλετε και αδυναμία τους στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο, έχουμε απώλεια της εξουσίας τους (τα είπαμε παραπάνω γιατί) και μετατόπισή της προς εμάς. Εμείς θα κάνουμε αυτό που έκαναν αυτοί. Θα επιλέξουμε με σταυρό αυτούς που θα στείλουμε στο Ευρωκοινοβούλιο.
Στη δοκιμασία που περνάμε και θα περάσουμε για την θέση μας στην Ευρώπη ,(γιατί και αυτό συζητείται )χρειάζεται να έχουμε προσωπικότητες. Να μπορούν να σταθούν στις Βρυξέλλες και να παράγουν πολιτική ,να λύνουν παρεξηγήσεις να περνούν τα δίκαιά μας.
Άλλο καλό. Οι ” τενεκέδες» όπως εύστοχα τους αποκαλεί ο λαός μας έβλεπαν ένα βήμα για μια πενταετία που θα έκαναν την καλή τους στις Βρυξέλλες θα απογοητευτούν και ούτε καν θα τολμήσουν να θέσουν υποψηφιότητα! Τι να πάρουν; Τι να πουν και τι να δείξουν; Επομένως το νέο μέτρο είναι στην ουσία δημοκρατικότατο και προς την θετική κατεύθυνση.
Δεν νομίζετε;

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria