Ο Πρωτέας έκοψε την Βασιλόπιτα. Καλή χρονιά με πολύ Τένις! - OlaDeka

Ο Πρωτέας έκοψε την Βασιλόπιτα. Καλή χρονιά με πολύ Τένις!

Σε μία πολύ ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, παρουσία της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου, του Δημάρχου Καστοριάς κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδη , μελών, φίλων, μικρών αθλητών και γονέων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας από τον Σύλλογο Αντισφαίρισης Καστοριάς
“Πρωτέας”, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου.
Η Πρόεδρος κ. Μαίρη Μπαλλή, στην σύντομη ομιλία της, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, ενώ παρουσίασε ένα τρίπτυχο φυλλάδιο με την ιστορία του Συλλόγου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως μπορεί να φαίνεται μικρό, αλλά κρύβει μέσα του και αποτυπώνει πλήρως μία μεγάλη δραστηριότητα από την εικοσάχρονη διαδρομή του Πρωτέα.
Κατά τους χαιρετισμούς τους, τόσο η Βουλευτής όσο και ο Δήμαρχος Καστοριάς, εξήραν το έργο του Συλλόγου και “την σημαντική προσπάθεια που κάνει για την ουσιαστική συμβολή του στο άθλημα της αντισφαίρισης και την προώθησή του στην περιοχή μας. Γεγονός, που αποδεικνύεται από την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, κάτι που υποδηλώνει την τεράστια απήχηση και αποδοχή που έχει ο Πρωτέας από τα αθλητικά του μέλη και τους γονείς και γενικότερα από τους λάτρεις του αθλήματος στην Καστοριά”.
O κ. Ηρακλής Παναγιωτίδης ήταν ο τυχερός από το προπονητικό τμήμα Ενηλίκων, ενώ η Μαριάνα Ρόντση ήταν η τυχερή αθλήτρια που κέρδισε ένα δώρο, προσφορά της εταιρείας RacketSpecialist που ιδρύθηκε από τον κ. Πέτρο Μπίρη, μετά από 13 χρόνια εμπειρίας και 20 συνολικά Grand Slams μέχρι σήμερα, όπου έχει αναλάβει το σέρβις των ρακετών των κορυφαίων ανδρών και γυναικών του πλανήτη και είναι παράλληλα ο επίσημος αντιπρόσωπος της MANTIS.
Η Διοίκηση και το προπονητικό team του Πρωτέα αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους όλους τους παρευρισκομένους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση κι εύχονται σε όλους καλή χρονιά με υγεία και πολύ τένις!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria