ΣΧΟ Καστοριάς: “Δεν γυρνάμε σπίτι χωρίς έστω το μετάλλιο” - OlaDeka

ΣΧΟ Καστοριάς: “Δεν γυρνάμε σπίτι χωρίς έστω το μετάλλιο”

ΣΧΟ Καστοριάς: “Δεν γυρνάμε σπίτι χωρίς έστω το μετάλλιο”

Το Σαββατοκύριακο αυτό η ομάδα αλπικού σκι του Σ.Χ.Ο.Καστοριάς βρέθηκε στο Καρπενήσι για το δεύτερο Πανελλήνιο κύπελλο π2 και διεκδίκησε 2 φορές το κύπελλο…
Ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τους Δημητριάδη Δημήτρη και Καβελίδη Δημήτρη

Αναλυτικά:
Το Σάββατο στο GS ο Δημητριάδης στην πρώτη διαδρομή είχε μια πτώση αλλά κατάφερε να τερματίσει. Στη δεύτερη διαδρομή με μια πολύ καλή κατάβαση έφερε τον τέταρτο χρόνο διαδρομής , επίδοση που τον έφερε στην 8η θέση.

Ο Καβελίδης με ένα δυνατό ξεκίνημα στην πρώτη διαδρομή έφερε τον πρώτο χρόνο διαδρομής αλλά στη δεύτερη πάλι μια μικρή πτώση τον έφερε στην τέταρτη θέση.

Τη δεύτερη μέρα στο SL το δυνατό ξεκίνημα ήταν του Δημητριάδη που στην πρώτη διαδρομη έφερε τον πρώτο χρόνο, όμως με κάποια μικρά λάθη στη δεύτερη κατεταγη στην τρίτη θεση και το αργυρό μετάλλιο.

Ο Καβελίδης στην πρώτη διαδρομη είχε μια έξοδο στο τέλος της πίστας και δεν μπόρεσε να συνεχίσει τον αγώνα, η διαδρομή του ήταν όμως πολύ καλή!!!

Τα παιδιά εδειξαν οτι μπορούν και αξίζουν ακόμα καλύτερες θέσεις…

‘Ολα τα βλέμματα τώρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα π1 κ1 & π2 κ2,με πιθανό χιονοδρομικό διεξαγωγής το χ.κ Βασιλίτσας μιας και το “Βίτσι μας“ δεν έχει επαρκές χιόνι για την πραγματοποίηση του αγώνα!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria