Ανταγωνισμός για την πρώτη θέση στην κρεμάλα

Αρχική » Διάφορα » Ανταγωνισμός για την πρώτη θέση στην κρεμάλα

Ανταγωνισμός για την πρώτη θέση στην κρεμάλα

Μερίδιο από την επιτυχία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζει ότι δικαιούται ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου…

Σύμφωνα με τον Γιώργο Παπανδρέου, η επιτυχία του πρωτογενούς πλεονάσματος οφείλεται, κατά κύριο λόγο…
στην είσοδο της χώρας στο μνημόνιο, γεγονός για το οποίο ευθύνεται ο Γιώργος Παπανδρέου αφού αυτός την κανόνισε τη δουλειά.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, όντας άθεος, διαφωνεί με τον Αντώνη Σαμαρά ότι ο Θεός και η Παναγιά βοήθησαν ώστε να εξοικονομήσουμε πρωτογενές πλεόνασμα αφού, όπως υποστηρίζει, αν δεν ήταν ο ίδιος στη κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή, όσο και αν χτυπιόταν ο… Θεός και η Παναγιά, μνημόνιο δεν βλέπαμε.

Άλλωστε, όπως υπενθυμίζει ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Αντώνης Σαμαράς καταψήφισε το πρώτο μνημόνιο σε αντίθεση με τον ίδιο που το ψήφισε με χέρια και με πόδια όταν όλος ο κόσμος τον μούντζωνε με χέρια και με πόδια.

Από την άλλη, ο Αντώνης Σαμαράς, απάντησε στον Γιώργο Παπανδρέου ότι η επιτυχία του πρωτογενούς πλεονάσματος είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη αφού μπορεί ο Γιώργος Παπανδρέου να υπέγραψε το πρώτο μνημόνιο αλλά ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε την κατάσταση διοργανώνοντας ένα σωρό θαυματουργά Ζάππεια.

(Για μια ακόμα φορά ο Γιώργος Παπανδρέου, ο τελευταίος βασιλιάς του Πασοκιστάν, αποδεικνύει πόσο μπροστά βρίσκεται από την εποχή του. Αποποινικοποίηση των μαλακών ναρκωτικών, τώρα. Τα σκληρά, αργότερα.)

sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια