Ο Νίκος Λυγερός αύριο στην Καστοριά - OlaDeka

Ο Νίκος Λυγερός αύριο στην Καστοριά

Ημερίδα για την ανάκαμψη της γεωργίας με ζεόλιθο από την Π.E Καστοριάς

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας ΑΕ – (ΑΝΚΟ) διοργανώνουν ημερίδα με θέμα :

<<Η ανάκαμψη της γεωργίας με ζεόλιθο>>

την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 06:30 μ.μ. στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου της Π.Ε. Καστοριάς, στην είσοδο του Διοικητηρίου.

Ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο καθηγητής κ. Νίκος Λυγερός.

Ο Νίκος Λυγερός ως ερευνητής κατέχει διάφορα παγκόσμια ρεκόρ στους τομείς της άλγεβρας, της θεωρίας αριθμών και της συνδυαστικής. Είναι στρατηγικός σύμβουλος και καθηγητής γεωστρατηγικής στην Αστυνομική Ακαδημία, στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας, στη Σχολή Στρατολογικού, στη Σχολή Πολεμικής Αεροπορίας και στη Σχολή Εθνικής Άμυνας στην Ελλάδα.

Ως καθηγητής μαθηματικών, πληροφορικής, κυβερνητικής, επιστημολογίας, γλωσσολογίας, βιοηθικής διδάσκει στα Πανεπιστήμια της Λυών, της Αθήνας και της Θράκης και στην Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης. Έχει διατελέσει Πρόεδρος Επιτροπής Καλλιτεχνικών Σχολείων (Υπουργείο Παιδείας).Είναι καθηγητής προικισμένων παιδιών, expert διερμηνέας και μεταφραστής στα γαλλικά δικαστήρια, επιστημονικός σύμβουλος του Συνδέσμου φίλων Καραθεοδωρή, που έχει στόχο την ανάδειξη της επιστημονικής μορφής του μεγαλύτερου μαθηματικού της σύγχρονης Ελλάδας Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή, και του Υπουργείου Παιδείας. Υπήρξε Διεθνής παρατηρητής στις προεδρικές του Nagorno Karabakh.

Έχει ιδρύσει την οργάνωση «ThePiSociety», τα μέλη της οποίας έχουν δείκτη IQ από 176 βαθμούς και πάνω, που σύμφωνα με στατιστικές αντιστοιχεί σ’ έναν άνθρωπο στο εκατομμύριο.
Είναι συγγραφέας, σκηνοθέτης, ποιητής, ζωγράφος. Δημοσίευσε περισσότερα από 14000 άρθρα, ποιήματα, λογοτεχνικά κείμενα, πάνω σε θέματα μαθηματικών, νοημοσύνης, φυσικής, φιλοσοφίας, εκπαίδευσης, μυθολογίας, θρησκείας, ιστορίας, αρχαιολογίας, κινηματογράφου, ζωγραφικής, μουσικής, πολιτικής, κοινωνιολογίας, στρατηγικής, management, οικονομίας

Νίκος Λυγερός: Ο άνθρωπος φαινόμενο με 189 IQ, που κατατάσεται στους 50 πιο έξυπνους του κόσμου, αύριο στην Καστοριά.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria