Αυτά είναι τα τέσσερα ονόματα που «παίζουν» για υποψήφιοι περιφερειάρχες του ΣΥΡΙΖΑ (φωτογραφίες) - OlaDeka

Αυτά είναι τα τέσσερα ονόματα που «παίζουν» για υποψήφιοι περιφερειάρχες του ΣΥΡΙΖΑ (φωτογραφίες)

Αυτά είναι τα τέσσερα ονόματα που «παίζουν» για υποψήφιοι περιφερειάρχες του ΣΥΡΙΖΑ (φωτογραφίες)

Μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, το πιθανότερο, πρόκειται να καταλήξει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας που θα στηρίξει το κόμμα στις εκλογές του ερχόμενου Μαϊου.

Το βράδυ της Κυριακής συνεδρίασε στην Κοζάνη, για μια ακόμη φορά, η Περιφερειακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας, η οποία,μετά από εκτενή συζήτηση, αποφάσισε να αποστείλει στην Κουμουνδούρου τέσσερα ονόματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Κοzanimedia, πρόκειται για τους Αγάπιο Γαβριηλίδη (γιατρό), Θέμη Μουμουλίδη (σκηνοθέτη-συγγραφέα), Κωνσταντίνο Ζαγάρα (φιλόλογο, με σπουδές στο Πολιτικό Τμήμα της Νομικής, διετέλεσε δημοσιογράφος της «Αυγής») και Πέτη (Θεοπίστη) Πέρκα!

Η τελευταία κατάγεται από τη Φλώρινα, είναι μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, μηχανικός στο επάγγελμα και υπήρξε υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη.

Να σημειωθεί πως οι εν λόγω τέσσερις προτάσεις της Π.Ε. ΔΕΝ είναι δεσμευτικές για την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία μπορεί πάντα να προκρίνει υποψήφιο περιφερειάρχη βουλευτή της Δυτικής Μακεδονίας.

Πέτη (Θεοπίστη) Πέρκα
Κωνσταντίνος Ζαγάρας

Αγάπιος Γαβριηλίδης
Θέμης Μουμουλίδης

kozanimedia.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria