Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα Μεταποίηση-Τουρισμός στην Καστοριά (πρόγραμμα) - OlaDeka

Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα Μεταποίηση-Τουρισμός στην Καστοριά (πρόγραμμα)

Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα Μεταποίηση-Τουρισμός στην Καστοριά (πρόγραμμα)
Ενημέρωση των ενδιαφερόμενων για το πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών» πραγματοποιείται σε ειδική ημερίδα στην Καστοριά.

Στο διάστημα από 10 μέχρι 13 Φεβρουαρίου το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής

Ανάπτυξης-Αναπτυξιακή Ένωση Μακεδονίας (ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ) διοργανώνει ενημερωτικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της συνεχούς υποστήριξης και ενημέρωσης των επιχειρήσεων που εντάχθηκαν ως Δικαιούχοι στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών  στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην έδρα κάθε Περιφερειακής Ενότητας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, και συνδιοργανώνονται από την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ,  την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τα κατά τόπους Επιμελητήρια και την ΑΝΚΟ.
Στόχος των εκδηλώσεων είναι  η αναλυτική παρουσίαση των βασικών σημείων που πρέπει να προσέξουν οι Δικαιούχοι του προγράμματος και η παροχή χρήσιμων οδηγιών για την ορθή υλοποίηση του έργου τους και την ομαλή εκταμίευση της επιχορήγησης. Παράλληλα, θα γίνει εκ νέου αναφορά στα χρηματοοικονομικά εργαλεία του ΕΣΠΑ 2007-2013 που μπορούν να αξιοποιήσουν οι Δικαιούχοι για τη λήψη δανείου αλλά και την κάλυψη της ιδίας συμμετοχής τους.
Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων :
– Δευτέρα 10/2/2014 και ώρα 6.00μ.μ. στην Κοζάνη, στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα.
-Τρίτη 11/2/2014 και ώρα 6.00μ.μ. στα Γρεβενά , στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Γρεβενών (Εμμανουήλ Παπά 7, Γρεβενά)
-Τετάρτη 12/2/2014 και ώρα 5.00μ.μ. στη Φλώρινα, στην αίθουσα συνελεύσεων του Επιμελητηρίου Φλώρινας (Μεγαρόβου 15, Φλώρινα)
-Πέμπτη 13/2/2014 και ώρα 5.00μ.μ. στην Καστοριά, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καστοριάς (Μητροπόλεως 60, Καστοριά).

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria