Θρίλερ διαρκείας με Καρυπίδη στον ΣΥΡΙΖΑ - OlaDeka

Θρίλερ διαρκείας με Καρυπίδη στον ΣΥΡΙΖΑ

Σφροδρές εσωκομματικές αντιδράσεις για την υποψηφιότητά του στη Δυτική Μακεδονία- Στην Κοζάνη σπεύδει ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής- Ανεβλήθη η Πολιτική Γραμματεία


Στην Κοζάνη, την πόλη του υποψηφίου Περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη, σπεύδουν αύριο Πέμπτη, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας και το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Κωστας Πουλάκης, την ώρα που εντείνονται οι εσωκομματικές αντιδράσεις για την επιλογή του κοζανίτη δημοσιογράφου.

Ο ίδιος ο κ. Καρυπίδης σε συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι τα δύο αυτά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν που τον είχαν βολιδοσκοπήσει προκειμένου να είναι υποψήφιος στη Δυτική Μακεδονία.

Η προγραμματισμένη για απόψε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, όπου αναμενόταν να θέσουν θέμα Καρυπίδη δύο μέλη της που ανήκουν στην πλειοψηφία, ανεβλήθη για τις επόμενες ημέρες, αλλά το ζήτημα ήταν αντικείμενο αλλεπάλληλων συσκέψεων στην Κουμουνδούρου. Αφορμή για τις αντιδράσεις στάθηκαν σχόλια που είχε κάνει ο δημοσιογράφος στο Facebook σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, αλλά και για τη ΝΕΡΙΤ, ότι το όνομα είναι εβραϊκό.

Εκτός από την υποψηφιότητα Καρυπίδη στην Δυτική Μακεδονία, κόκκινο πανί για την Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη παραμένει ο υποψήφιος στην Πελοπόννησο Οδυσσέας Βουδούρης. Υπενθυμίζεται ότι στην Κεντρική Επιτροπή της Δευτέρας, ο Αλέξης Τσίπρας έριξε το γάντι στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, καλώντας τον να απαντήσει εάν θα δώσει μαζί «τη μάχη σε όλες τις περιφέρειες».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria