Τσεχιλίδης: Αυτός σκότωσε τον Σωκράτη Γκιόλια

Αρχική » Διάφορα » Τσεχιλίδης: Αυτός σκότωσε τον Σωκράτη Γκιόλια

«Βόμβες μεγατόνων» εξαπέλυσε ο καταδικασθείς σε 5 φορές ισόβια για το πενταπλό φονικό στην Κύπρο, Τάσος Τσεχιλίδης μέσα από τις φυλακές της Λάρνακας, εμπλέκοντας τον συγκρατούμενό του, Δημήτρη Μαμαλικόπουλο, στη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, την ευθύνη της οποίας είχε αναλάβει η Σέχτα Επαναστατών, αλλά και και σε άλλη μια δολοφονία με οσμή τρομοκρατίας στην Κρήτη.

«Αυτός σκότωσε τον Σωκράτη Γκιόλια! Ο Μαμαλικόπουλος είναι στη Σέχτα, ο ίδιος μου τα έλεγε στο κελί…» είπε ο Τσεχιλίδης για τον συγκρατούμενό του, ο οποίος έχει ήδη καταδικασθεί, όπως και εκείνος, σε πέντε φορές ισόβια για τις πέντε δολοφονίες στην Αγία Νάπα στο καλοκαίρι του 2012.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ο Τσεχιλίδης είπε στους Κύπριους αστυνομικούς πως ο Μαμαλικόπουλος είναι ένας από τους τρεις οπλοφόρους της οργάνωσης Σέχτα Επαναστατών, ο οποίοι εκτέλεσαν το καλοκαίρι του 2010 τον γνωστό ρεπόρτερ- ιδιοκτήτη του blog troktiko- στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε με την τοτε έγκυο σύζυγό του.

Επίσης ο Τσεχιλίδης μιλά για μία ακόμη ανθρωποκτονία στην οποία εμπλέκει… τον φίλο του. Πρόκειται για τη δολοφονία ενός άνδρα που είχε γίνει στην Κρήτη του 2009 και εκείνη την εποχή είχε αποδοθεί σε κυκλώματα της νύχτας.

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια