ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΚΑΙ ΕΥΡΩ-ΣΟΚ-ΤΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ- ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ “ΚΑΛΠΗ” ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ

Αρχική » Διάφορα » ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΚΑΙ ΕΥΡΩ-ΣΟΚ-ΤΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ- ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ “ΚΑΛΠΗ” ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ

Ηλεκτροσόκ για τον πολιτικό κόσμο αλλά και τους «Ευρω-μασόνους» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας αποτελεί η διαδικτυακή έρευνα της δημοσκοπικής ομάδας του καθηγητή Πανά, που δημοσιοποιήθηκε τη νύχτα της Τετάρτης από το makeleio.gr και την εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ερευνητή- καθηγητή η δημοσκοπική έρευνα ακολουθεί κατά γράμμα τον τρόπο διεξαγωγής δημοσκοπήσεων που ακολουθείται αυτό τον καιρό στην Αμερική(και ακολουθήθηκε και στην αναμέτρηση για την εκλογή του Ομπαμα). Ξεπερνά τον παρωχημένο, επισφαλή και αποτυχημένο πια τρόπο της «πρόθεσης ψήφου» και ακολουθεί την «πρόβλεψη ψήφου» η οποία κατά τον Επαμεινώνδα Πανά οδηγεί σε πιο συνεπή και ακριβή αποτελέσματα.

Στην έρευνα διαπιστώνεται ότι το δείγμα των 9000 περίπου πολιτών που αναλύθηκε(τεράστιο εν συγκρίσει με μαϊμού έρευνες των 800 και 1000 ατόμων), αρνείται την Ευρώπη, τους τοκογλύφους και τα αγαθά τους (γιγάντωση του ευρωσκεπτικισμού).

-Δύναμη των κομμάτων

Κατά την έρευνα η ΝΔ θα κινηθεί σε ποσοστά από 10-15.9%

Ο ΣΥΡΙΖΑ: Μέχρι και 25.9% ενώ ένα ποσοστό των ερωτηθέντων απαντούν ότι πιθανόν να ξεπεράσει και το 30%

-Το ΠΑΣΟΚ θα κινηθεί κάτω από το 4.9%

-Οι ΑΝΕΛ προσεγγίζουν μέχρι και το 11%

-Η Χρυσή Αυγή δεύτερο κόμμα που θα προσεγγίσει ακόμα και το 21% ενώ υπάρχει ποσοστό γύρω στο 20% των ερωτηθέντων που προβλέπει ότι μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και το 25%.

-Για την ΔΗΜΑΡ προβλέπονται ποσοστά κάτω από το 4% ενώ για το ΚΚΕ ποσοστά που μπορεί να φθάσουν το 10%. Μεγάλο ποσοστό των ερωτηθέντων προβλέπει ότι το ΚΚΕ μπορεί να μην προσεγγίσει το 5%.

Δείτε εδώ ολόκληρη την ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΜΑΚΕΛΕΙΟ
Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια