Μπάσκετ Β’ Εθνική: Με στόχο τη νίκη ο ΑΣ Άργους Ορεστικού - OlaDeka

Μπάσκετ Β’ Εθνική: Με στόχο τη νίκη ο ΑΣ Άργους Ορεστικού

Μπάσκετ Β’ Εθνική: Με στόχο τη νίκη ο ΑΣ Άργους Ορεστικού

Με στόχο τη νίκη ο ΑΣ Άργους Ορεστικού υποδέχεται το Σάββατο την Ελευθερούπολη.

Με στόχο μία καλή εμφάνιση που θα συνοδευτεί με μία ακόμη νίκη ο ΑΣ Άργους Ορεστικού υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου και ώρα 5 στο κλειστό του Άργους Ορεστικού στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής, την Ελευθερούπολη Καβάλας.

Στόχος των κυανόλευκων που έχουν πολύ καλή ψυχολογία είναι να διευρύνουν το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών τους καθώς προέρχονται από 4 σερί νίκες, ενώ παράλληλα θέλουν να πάρουν και την ρεβάνς του α’ γύρου (ήττα με σκορ 65-56) φυσικά με μεγαλύτερη διαφορά, προκειμένου να έχουν το πλεονέκτημα αν και εφόσον αυτό χρειαστεί.

Η διοίκηση του συλλόγου καλεί όλον τον φίλαθλο κόσμο του νομού να δώσει το παρών στο γήπεδο ενισχύοντας την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας και σε αυτό το παιχνίδι, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Άργος Ορεστικό συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Τέλος να σημειωθεί ότι το σαββατοκύριακο υπάρχει αγωνιστική δράση μόνο στην Β’ Εθνική, αφού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στο οποίο συμμετέχει ο ΑΣ Καστοριάς υπάρχει προγραμματισμένη διακοπή.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria