ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΝΑΖΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΙ - OlaDeka

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΝΑΖΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΙ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΝΑΖΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΙ

Αρκετά επεισόδια θα υπάρξουν απ’ ότι φαίνεται στο σίριαλ με τις δηλώσεις του Τζορτζ Κλούνει, ο οποίος υποστήριξε ότι τα Ελγίνεια μάρμαρα θα πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Ηδη έχουν υπάρξει αρκετές αντιδράσεις, ωστόσο, ο εκκεντρικός δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, μάλλον ξεπέρασε για ακόμη μια φορά τα όρια.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα Evening Standard ο Τζόνσον τόνισε «Αυτός ο Κλούνεϊ δεν υποστηρίζει τίποτα άλλο παρά την ατζέντα του Χίτλερ για τους πολιτιστικούς θησαυρούς του Λονδίνου», υποστήριξε ο δήμαρχος του Λονδίνου.

«Κάποιος πρέπει επειγόντως να αποκαταστήσει τα μάρμαρα του Τζορτζ Κλούνεϊ. Συνδέει μία ταινία για τα έργα τέχνης που λεηλατήθηκαν από τους Ναζί, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι ο Χέρμαν Γκέρινγκ είχε σχέδια να λεηλατήσει το Βρετανικό Μουσείο» συνέχισε και συμπλήρωσε «Και που θα έστελναν οι Ναζί τα Ελγίνεια; Στην Αθήνα. Αυτός ο Κλούνεϊ δεν υποστηρίζει τίποτα άλλο από την ατζέντα του Χίτλερ για τους πολιτιστικούς θησαυρούς του Λονδίνου. Θα έπρεπε να τυλίξει το σενάριο του Χόλιγουντ και να παραμείνει κολλημένος στην ιστορία».

Πάντως και ο ίδιος ο Κλούνεϊ μάλλον συνειδητοποίησε τί φωτιές άναψε καθώς σε συνέντευξη τύπου για τη νέα του ταινία δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «έμπλεξε».

Κοινοποίηση
loading...
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria