Επιστροφή στις προπονήσεις – Η απώλεια του αρχηγού! - OlaDeka

Επιστροφή στις προπονήσεις – Η απώλεια του αρχηγού!

Τριπλό αποδείχθηκε το κακό για τη Καστοριά στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, καθώς οι “γουναράδες” έχασαν πέρα από τους βαθμούς της νικής, τόσο τον Κόστα Ποπζαφίροφ με τραυματισμό, όσο και τον αρχηγό τους Βασίλη Αναγνωστόπουλο με κάρτες!

Ο αρχηγός της ομάδας συμπλήρωσε –με τη κυριακάτικη- εφτά κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από τα επόμενα δύο παιχνίδια, χάνοντας έτσι το προσεχές εκτός έδρας αγώνα με το Θεσπρωτό, αλλά και το τοπικό ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής απέναντι στο συμπολίτη Κάστορα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο όριο των καρτών βρίσκονται επίσης Τούλιος και Τσόπρας, καθώς αμφότεροι έχουν ήδη δεχθεί τέσσερις κάρτες και εφόσον ”κιτρινιστούν” θα χάσουν το επόμενο παιχνίδι.
Με όλους τους διαθέσιμους παίκτες να δίνουν το παρόν, διεξήχθη μέσα σε άριστο κλίμα η προπόνηση της Πέμπτης που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ.

Τα ευχάριστα ήρθαν από το μέτωπο των τραυματιών, καθώς τόσο ο Γιώργος Κεφάλας όσο και ο Αναστάσιος Τούλιος ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούσαν και τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του προπονητή.

Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι ανέτοιμοι Σαββαϊδης και Ποπζαφίροφ, που για το λόγο αυτό θα προφυλαχθούν στο κυριακάτικο φιλικό απέναντι στον Ηρακλή Πολυκάρπης.

Νέα και τελευταία για την εβδομάδα προπόνηση (καθώς το Σάββατο υπάρχει ρεπό) έχει οριστεί για σήμερα το μεσημέρι, με το ποδοσφαιρικό τμήμα να συγκεντρώνεται στις 16:00 στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Ποριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria