Νίκος Καλλίνικος: Ο νέος επενδυτής της Καστοριάς – Στα ερυθροκίτρινα ο Δημήτρης Λαζαρίδης! - OlaDeka

Νίκος Καλλίνικος: Ο νέος επενδυτής της Καστοριάς – Στα ερυθροκίτρινα ο Δημήτρης Λαζαρίδης!

Το χρώμα του χρήματος είδαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας – Τα τελευταία νέα

Στα ερυθροκίτρινα ο Δημήτρης Λαζαρίδης!

“Ο ΑΓΣΚαστοριάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του  Δημήτρη Λαζαρίδη. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής συμφώνησε με την ομάδα μας και αποτελεί επίσημα μέλος της ερυθροκίτρινης οικογένειας, από σήμερα έως και το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.”
Το μπαμ της τελευταίας στιγμής πραγματοποίησε η Καστοριά που έδωσε τα χέρια με το Δημήτρη Λαζαρίδη και ενέταξε στο δυναμικό της το 33χρονο μέσο που με την αδιαμφισβήτητη ποιότητά και εμπειρία του θα βοηθήσει σημαντικά στο σχεδιασμό της ομάδας και τους στόχους που αυτή έχει θέσει.
Επιστροφή λοιπόν σε γνώριμα λημέρια για το 33χρόνο πλέον άσσο, που ξεκίνησε τη πολλά υποσχόμενη καριέρα του στο ιστορικό σωματείο έχοντας αγωνιστεί στους <<γουναράδες>> τη διετία 1997-1999 και συνεπώς είναι γνώριμος στα στέκια του φίλαθλου κοινού.
Ενδιάμεσα ο Λαζαρίδης πραγματοποίησε λαμπρή σταδιοδρομία φορώντας τις φανέλες: Βέροιας, Δόξα Δράμας, Κοζάνης, Αναγέννησης Καρδίτσας, Λαμίας, Πρέβεζας, Τηλυκράτη Λευκάδας και Αναγέννηση Εράτυρας με το κοντέρ στη Τρίτη Εθνική κατηγορία να αγγίζει το αξιοζήλευτο νούμερο των 146 συμμετοχών με 13 γκολ στο ενεργητικό του.
Ο πολύπειρος άσσος που αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό γρανάζι στη μηχανή του Ανδρέα Λέτσιου, που όπως επισήμανε στον επίσημο ιστότοπο της ομάδας, αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος με τη προσθήκη αυτή.
Ας δούμε όμως τι δήλωσε ο ίδιος πρωταγωνιστής μετά την επίτευξη της συμφωνίας και κατά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου:
<< Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια στην ομάδα όπου υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο και ελπίζω να τελειώσω εδώ τη ποδοσφαιρική μου καριέρα!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοικούντες της Εράτυρας που επί 1,5 χρόνο είχαμε άψογη συνεργασία και σεβάστηκαν στο ακέραιο την επιθυμία μου να αποχωρήσω στα μέσα της σεζόν, προκειμένου να γυρίσω στη Καστοριά.
Αφήνω πίσω μου μια καλή οικογένεια και έρχομαι σε μια εξίσου καλή. Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους εκείνους που μου έδωσαν τη δυνατότητα να αγωνιστώ ξανά στη Καστοριά και υπόσχομαι να δώσω το καλύτερο μου εαυτό και να κάνω ότι περνά από τα πόδια μου για να τους δικαιώσω για αυτή τους την επιλογή! >>
Ανακοίνωση του ΑΓΣΚαστοριάς
Μετά από τη πρωινή τρίωρη συνάντηση του κ. Καλλίνικου με το κ. Ουσταμπασίδη τακτοποιήθηκαν εν μέρει οι άμεσες προτεραιότητες προκειμένου ο σύλλογος να συνεχίσει να λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, όπως αρμόζει στην ιστορία και το κύρος της Καστοριάς.
Μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνονται: Ένα μέρος των οφειλομένων προς τους ποδοσφαιριστές, η συνεργασία των δύο πλευρών από εδώ και στο εξής και η μεταγραφική βόμβα της τελευταίας στιγμής με την απόκτηση του Δημήτρη Λαζαρίδη, που θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη στη προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα για παραμονή στη Τρίτη Εθνική κατηγορία.
ΥΓ: Αναμένεται στο επόμενο διάστημα κοινή συνέντευξη Τύπου Καλλίνικου – Ουσταμπασίδη.

Προπόνηση σε κλίμα ευφορίας

Το χρώμα του χρήματος είδαν στη χθεσινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που ξεκίνησαν προθέρμανση με το καθιερωμένο << 5-2 >> για να ακολουθήσουν στη συνέχεια ασκήσεις ταχύτητας και να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα με επιθετική τακτική μέσα από δίτερμα.
Μιλώντας στη συνέχεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο Ανδρέας Λέτσιος όρισε για αύριο πρωινή προπόνηση, με το ραντεβού να έχει προγραμματιστεί για τις 9:00 στις εγκαταστάσεις της Ποριάς.
Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στα στημένα, καθώς επίσης και στα τελειώματα των φάσεων.
Στην εν λόγω συνάντηση θα ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση του Αναγνωστόπουλου που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση απέναντι στο Πυρσό Γρεβενών και παρότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα καταφέρει να δώσει το παρών.
Στη κυριακάτικη αναμέτρηση πάντως θα υπάρξει σίγουρα νέο πρόσωπο, αφού εκδόθηκε σήμερα το δελτίο του Γιάννη Πατσιόπουλο και ο φέρελπις άσσος θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ ανάλογα με την εξέλιξη του ματς δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του με τους <<γουναράδες>>.
ΥΓ: Ακολουθεί αμέσως μετά ρεπορτάζ από τη δεύτερη ηχηρότατη μεταγραφή της ομάδας, που παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή και έρχεται να ενισχύσει σημαντικά το χώρο της μεσαίας γραμμής!
paekastoria-1963.blogspot.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria