Κυριαρχία των Ελλήνων αγοραστών Black NAFA Male στη δημοπρασία της NAFA –Η Ego (Σαλαγιάννης) απέκτησε τo κορυφαίο Top-Lot - OlaDeka

Κυριαρχία των Ελλήνων αγοραστών Black NAFA Male στη δημοπρασία της NAFA –Η Ego (Σαλαγιάννης) απέκτησε τo κορυφαίο Top-Lot

To κορυφαίο Top-Lot απέκτησε η Καστοριανή εταιρεία EGO GRUP SA (Ντίνος Σαλαγιάννης) προς 1,460 $Κάτω από έντονο ανταγωνισμό με τις πωλήσεις να είναι 100% και τις τιμές να παραμένουν σταθερές κύλησε και η 4η ημέρα της σημαντικής δημοπρασία της περιόδου στο κορυφαίο δημοπρατήριο του κόσμου, αυτό της NAFA.
Η χθεσινή ημέρα περιλάμβανε την προσφορά 460,000 Black Nafa Male, όπου οι Έλληνες αγοραστές ήταν κυρίαρχοι και για μία ακόμη φορά απέδειξαν ότι παρ’ όλες τις δύσκολίες που αντιμετωπίζουν, επένδυσαν στην ποιότητα, εξασφαλίζοντας σημαντικές ποσότητες δερμάτων, από τις καλύτερες φάρμες του κόσμου.
Επίσης, οι Έλληνες αγοραστές είχαν πολύ καλή αγοραστική συμπεριφορά και στα ανοιχτά χρώματα, καθώς επίσης και στα άγρια.

Σε ελληνικά χέρια το πρώτο κορυφαίο Top-lot

Στο μεταξύ η χθεσινή ημέρα περιλάμβανε και την δημοπρασία του ενός εκ των δύο κορυφαίων Top-lot, το Black Nafa Male, όπου μετά από έντονο συναγωνισμό, κατέληξε στα χέρια της Καστοριανής εταιρείας EGO GROUP SA, με τον Ντίνο Σαλαγιάννη να επικρατεί (κάτι που είχε επαναλάβει και στην δημοπρασία του Ιουνίου), με τελική τιμή 1,460 $ το δέρμα.

Τα συγκεκριμένα δέρματα του Top-Lot, προέρχονταν από τον κορυφαίο φαρμαδόρο του κόσμου, τον Zimbal Mink, ενώ σήμερα θα δημοπρατηθεί και το δεύτερο κορυφαίο Top-Lot, το Black Nafa FeMale, για το οποίο έχει εκφραστεί αρκετό ενδιαφέρον, και είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί πάλι από Ελληνική εταιρεία.

Tέλος σήμερα το απόγευμα θα ξεκινήσει η 5η ημέρα της δημοπρασίας και αναμένεται και αυτή με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει περίπου 1,3 εκ. δέρματα. Συγκεκριμένα :

Demi/Wild Female 815,000
Black Female 460,000
Unigue Mutations 25,000
Sample 95,000

Ο Ντίνος Σαλαγιάννης επί τω έργω

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria