Α2 γυναικών: Νίκη του ΑΟΑ Καστοριάς επί του Φιλώτα - OlaDeka

Α2 γυναικών: Νίκη του ΑΟΑ Καστοριάς επί του Φιλώτα

Με ήττα εκτός έδρας ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο η γυναικεία ομάδα του Φιλώτα Μ.Π.Σ., χάνοντας από την ομάδα του Α.Ο.Α. Καστοριάς με σκορ 21-19. Σε γενικές γραμμές ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας για γερά νεύρα, ο πρώτος μετά την απεργία των διαιτητών και στον οποίο ήταν φανερά τα αποτελέσματα της απραξίας παικτών και διαιτητών μετά από την πολυήμερη αποχή.


Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Φιλώτα να είναι αρκετά αποτελεσματικός σε επίθεση και άμυνα με κύριο χαρακτηριστικό του τις πολύ γρήγορες και
εκρηκτικές αντεπιθέσεις και την στιβαρή του άμυνα. 
Έτσι βρίσκοντας τις Καστοριανές νωχελικές έκανε στο 4ο λεπτό το 0-3. Γρήγορα όμως η γηπεδούχος έδειξε να αφυπνίζεται και περνώντας στην αντεπίθεση,έκανετο σκορ 4-4στο 10ο λεπτό.Όμως παρά την πίεση που δέχτηκε ο Φιλώτας δεν λύγισε και πήρε ξανά τα ηνία του αγώνα και διατήρησε μια σταθερή διαφορά 2 τερμάτων. Φτάνοντας όμως στο 25ο λεπτό, μια δίλεπτη αποβολή στην Καραμπάση για αναίτια αντικανονική άμυνα και ένα ακόμα δίλεπτο στην Κατωτοικίδου άφησαν τον Φιλώτα εκτεθειμένο στην επιθετική ορμή της Καστοριάς, με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί. Στο 28ο λεπτό ήρθε να προστεθεί και μια επιπλέον δίλεπτη στην ομάδα του Φιλώτα, με την Καστοριά να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την αποδιοργάνωση της άμυνας του Φιλώτα και να αποχωρεί με σκορ 11-9 υπέρ της στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Καστοριανές έχοντας την ψυχολογία και την κερκίδα με το μέρος τους διατήρησαν σταθερά το προβάδισμα των 2 γκολ και επέβαλαν τον ρυθμό τους στο παιχνίδι, παρά την προσπάθεια του Φιλώτα να ανατρέψει την διαφορά. Έτσι ο αγώνας έληξε με τελικό σκορ 21-19 υπέρ της Καστοριάς.

Α.Ο. Καστοριάς: (Σαλαγιάννης Ν.-Τάρες Η.) Τολιοπούλου Χ., Ζυγούρα Ι. (4), Ζυγούρα Α. (8), Βλαχοπούλου Ε. (1), Γκατζιου Β. (4), Σαρηγιανίδου Μ., Παρασκευαίδου Α. (1), Μπαλιακα Α., Μακρίδη Δ. (1), Νόρδου Κ., Μαλέα Ε., Παπαρίζου Χ. (2).
Φιλώτας Μ.Π.Σ. : (Λιότσκα Θ.-Κούπας Δ.) Μπάντη Ε., Παραστατίδου Σ., Φυλάκη Φ. (3), Καραπάση Ε. (1), Τσερέπη Δ. (1), Γκάτσιου Α. (5), Κατωτοικίδου Α. (4), Μητκάνη Κ., Στρατάκη Ε., Χαριτοπούλου Ο. (5), Χατζηιωάννου Χ., Ζαρογιάννη Ζ., Τραγαράκη Ε., Σουμτάκη Ι.

Διαιτητές: Κοτζαφίλιου Α.- Κοτζαφίλου Π.
Δίλεπτες: 2-4
Πέναλτι: 3/4 – 2/5
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria