Σας κατασχέσαμε 2,77€ για να καλύψουμε τα κλεμμένα από τις ΜΚΟ - OlaDeka

Σας κατασχέσαμε 2,77€ για να καλύψουμε τα κλεμμένα από τις ΜΚΟ

Σας κατασχέσαμε 2,77€ για να καλύψουμε τα κλεμμένα από τις ΜΚΟ

Του Κώστα Βουκελάτου
Και ενώ το κράτος πέταγε εκατομμύρια σε ημετέρους απατεώνες κάθε είδους, και ερευνάται για το παρών και για το πόσοι έχουν μοιραστεί τα εκατομμύρια για ανύπαρκτα προγράμματα ΜΚΟ, η αθλιότητα αυτή της κυβέρνησης σε βάρος των πολιτών μας ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Σήμερα το πρωί στο facebook είδα αναρτημένο το παραπάνω χαρτί κατάσχεσης λογαριασμού από κάποιο θύμα της κυβέρνησης που είχε αναρτήσει φίλος. Αυτός ο απαράδεκτος Θεοχάρης και ο πολιτικός του προϊστάμενος Στουρνάρας δίνουν εντολή για κατάσχεση σε λογαριασμούς ακόμα και για ποσά 2,77€!

Καλά διαβάζετε, τόσα είχε ο άνθρωπος τόσα του πήραν.

Αυτό συμβαίνει καθημερινά και φαίνεται καθαρά ότι δεν ισχύει ότι για ποσά μέχρι 1000€ ή από 1500€ υπάρχει το ακατάσχετο, λειτουργούν ως συμμορία που κοροϊδεύει, εξαπατά και κλέβει από όποιον βρει αδιαφορώντας για το εάν του προκαλεί περαιτέρω οικονομική ζημία ή όχι.

Ήθελα να ξέρω πώς νιώθουν και εάν ντρέπονται αυτοί οι απάνθρωποι που προσπαθούν με ότι έχει στην άκρη ο πολίτης ή με κάθε περιουσιακό του στοιχείο να μαζέψουν τα κλεμμένα που οι ίδιοι και εννοώ το κράτος έχουν σπαταλήσει και δώσει σε ημέτερους.

Τελικά τι ισχύει;

Υπάρχουν νόμοι σε αυτό το κράτος; Το σύνταγμα λειτουργεί;

Ο Σαμαράς απολαμβάνει αυτή την καταλήστευση για την επιστροφή των κλεμμένων με θύματα όχι τους ενόχους αλλά τους πολίτες;

FREEPEN
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria