Συνελήφθη 21χρονη ημεδαπή στην Πτολεμαΐδα για κλοπές από ηλικιωμένες νοσηλευόμενες γυναίκες - OlaDeka

Συνελήφθη 21χρονη ημεδαπή στην Πτολεμαΐδα για κλοπές από ηλικιωμένες νοσηλευόμενες γυναίκες

Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 53χρονου ημεδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
Προχθές (14-02-2014) το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαϊδας σε

συνεργασία με αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) συνέλαβαν 21χρονη ημεδαπή για κλοπές στην Πτολεμαΐδα.

Συγκεκριμένα, η 21χρονη σπουδάστρια πραγματοποιώντας πρακτική εξάσκηση στο Γ.Ν. «Μποδοσάκειο» Πτολεμαΐδας, την 14-02-2014 αφαίρεσε από τρεις ηλικιωμένες ασθενείς που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο, τις  χρυσές αλυσίδες που αυτές φορούσαν. 
Όπως προέκυψε από τη συνεχιζόμενη έρευνα η συλληφείσα κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αφαιρέσει με τον ίδιο τρόπο άλλες δύο χρυσές αλυσίδες από νοσηλευόμενες γυναίκες. 
Στην κατοχή της 21χρονης βρέθηκαν οι τρεις χρυσές αλυσίδες καθώς και το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ, τα οποία και κατασχέθηκαν ως προϊόντα εγκλήματος.
Τις άλλες δυο χρυσές αλυσίδες που είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο τις είχε πουλήσει σε κατάστημα αγοράς χρυσού, ιδιοκτησίας 53χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.  
Τα κλοπιμαία που βρέθηκαν, αποδόθηκαν στις ιδιοκτήτριες τους.
   

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Κοζάνης. 
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria