Με απόλυτη επιτυχία η συμμετοχή του Δήμου Καστοριάς στην 20η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Ισραήλ (φωτογραφίες) - OlaDeka

Με απόλυτη επιτυχία η συμμετοχή του Δήμου Καστοριάς στην 20η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Ισραήλ (φωτογραφίες)

Με απόλυτη επιτυχία η συμμετοχή του Δήμου Καστοριάς στην 20η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Ισραήλ (φωτογραφίες)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Δήμου Καστοριάς , για τρίτη συνεχόμενη χρονιά , στην 20η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΜΤΜ 2014

( “International Mediterranean Tourism Market” )που έλαβε χώρα στο Τελ Αβιβ του Ισραήλ στις 11-12 Φεβρουαρίου 2014,στο πλαίσιο της συμμετοχής του Ε.Ο.Τ..

Τον Δήμο Καστοριάς αντιπροσώπευσε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού κα Ειρήνη Γεωργοσοπούλου-Μισκία συνοδευόμενη από την ξεναγό του Δήμου .

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ,πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη , προγραμματισμένη παρουσίαση των συγκριτικών τουριστικών πλεονεκτημάτων του Δήμου Καστοριάς με καλεσμένους ισραηλινούς επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και δημοσιογράφους ισραηλινών ΜΜΕ που εξειδικεύονται σε τουριστικά θέματα . Η παρουσίαση έγινε στην ισραηλινή γλώσσα, όπου παρουσιάστηκε και βίντεο από προγενέστερη επίσκεψη Ισραηλινών τουριστικών δημοσιογράφων και το ενδιαφέρον το οποίο επέδειξαν οι παρευρισκόμενοι για την περιοχή της Καστοριάς ήταν ιδιαίτερα αυξημένο.

Ήδη προγραμματίζεται η πρόσκληση και η πραγματοποίηση fam trip ισραηλινών τουριστικών πρακτόρων ,δημοσιογράφων και στελεχών ισραηλινών μέσων μαζικής ενημέρωσης ,προκειμένου να επισκεφθούν την Καστοριά ούτως ώστε να έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και από κοντά τις ομορφιές της περιοχής μας και τις τεράστιες τουριστικές δυνατότητες που διαθέτει με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσίαση της Καστοριάς στο ευρύτερο ισραηλινό κοινό .

Το περίπτερο του Δήμου Καστοριάς και του ΕΟΤ επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων και ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Ισραήλ, ο Σύμβουλος Α’Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ ,ο Αντιπεριφερειάρχης Θεματικών Ενοτήτων της Περιφέρειας Ηπείρου , ο Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περ.Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης .

Κατά την παραμονή στο Ισραήλ , πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το συμβούλιο απογόνων Καστοριανών εβραϊκής καταγωγής στο χωριό Τsur Moshe και συζητήθηκε η αποπεράτωση από τους ιδίους, μουσείου μνήμης στο Tsur Moshe για την ιστορία των καστοριανών εβραϊκών οικογενειών καθώς και η αναζήτηση χορηγίας για τη δημιουργία αντίστοιχου μουσείου και στην Καστοριά .

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria