Οι Υπηρεσίες Τροχαίας της Δυτικής Μακεδονίας προμηθεύτηκαν σημαντικό εξοπλισμό μέσω του Ε.Σ.Π.Α. 2007 - 2013 - OlaDeka

Οι Υπηρεσίες Τροχαίας της Δυτικής Μακεδονίας προμηθεύτηκαν σημαντικό εξοπλισμό μέσω του Ε.Σ.Π.Α. 2007 – 2013

Η προμήθεια αφορά εξοπλισμό συνολικού 
προϋπολογισμού 2.000.000 Ευρώ
Έχουν ήδη παραληφθεί 22 αυτοκίνητα και 14 μοτοσικλέτες 
Εκκρεμεί η παραλαβή άλλων 28 αυτοκινήτων και 4 μοτοσικλετών  

Με σημαντικό αριθμό οχημάτων και άλλο εξοπλισμό ενισχύονται οι Υπηρεσίες Τροχαίας της Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του προγράμματος Ε.Σ.Π.Α. 2007 – 2013 και του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας της  Δ΄ Προγραμματικής Περιόδου 2007-2013.
 Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αφορά τη χορήγηση συνολικά 50 αυτοκίνητων, 18 μοτοσικλετών και υλικοτεχνικό εξοπλισμό, όπως ασύρματους, αλκοολόμετρα και συσκευές ελέγχου ταχύτητας (RADAR).
Τον Απρίλιο του 2011 εκδηλώθηκε πρωτοβουλία του τότε Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας προκειμένου να ενταχθεί η Υπηρεσία μας στο κοινοτικό πρόγραμμα Ε.Σ.Π.Α. ειδικότερα στο πλαίσιο επιχειρησιακού προγράμματος για την οδική ασφάλεια και τη διαχείριση κυκλοφορίας που συγχρηματοδοτούνταν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.). 
Χάρη στην υπογραφή της πρόσκλησης για υποβολή προτάσεων της τότε Γενικής Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, στην υπογραφή της ένταξης του έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας καθώς και στο ουσιαστικό έργο που επιτέλεσε η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, υλοποιήθηκε το συγκεκριμένο πρόγραμμα.  


Η προμήθεια του εξοπλισμού αυτού αποκτάει ιδιαίτερη σημασία εάν λάβει κανείς υπόψη την παρούσα οικονομική συγκυρία και θα συμβάλλει ουσιαστικά στην αποτελεσματικότερη και αμεσότερη αστυνόμευση και κατ’ επέκταση στην εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας. 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria