ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ- ΛΕΙΠΟΥΝ 100ΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ - OlaDeka

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ- ΛΕΙΠΟΥΝ 100ΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ?

Το είπε πριν λίγο ο Λευτέρης Ζυπίδης (δημοτικός σύμβουλος επί Παπουλίδη) στη ραδιοφωνική εκπομπή του Αντώνη Παραρά: Το βιβλιάριο το έχω εγώ, ως ταμίας του συλλόγου φίλων κλειστού κολυμβητηρίου στον οποίον τελικά είχε καταλήξει η δωρεά, αλλά
πέραν των άλλων «περίεργων», ενώ το αρχικό ποσό ήταν 700.000 δολάρια (508.000 ευρώ), σήμερα υπάρχουν διαθέσιμα 300.000 περίπου.

Άρα, λείπουν 200.000 ευρώ. Αυτά από μια πρώτη ματιά και ένα συνοπτικό ρεζουμέ της ουσίας των λεγόμενων Ζυπίδη, οποίος επέρριψε έντονη μομφή στον Μ. Χατζησυμεωνίδη που ενώ επί Παπουλίδη στην κρίσιμη περίοδο σχετικά με τη συγκεκριμένη κληρονομιά ήταν αντιδήμαρχος οικονομικών, σήμερα στην ίδια εκπομπή (μέσα από δηλώσεις που έκανε στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο) έκανε τον ανήξερο…

Ο κ.Ζυπίδης είπε χαρακτηριστικά «πάντα διάλεγα τον ήρεμο δρόμο των χαμηλών τόνων και προσπάθησα να βγάλω αποτέλεσμα, αλλά συνεχώς έβρισκα εμπόδια» αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για το πως και ποιοι λειτούργησαν  έτσι ώστε ο δήμος και κατ επέκταση η κοινωνία της Καστοριάς, να ζημιωθούν για άλλη μια φορά σε τέτοιο βαθμό.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται… Για άλλη μια φορά εντύπωση προκαλούν τα υπόλοιπα ΜΜΕ της Καστοριάς που αποδεικνύουν ότι αρέσκονται να επιδίδονται σε χάχανα και γυμναστικές επιδείξεις και δείχνουν μια απελπιστική μικρόψυχη ανταγωνιστική στάση με επίπεδο μαυραγορίτη κουκουλοφόρου. Η ατάκα τους: «Το βγαλε ο Παραράς? Δεν είναι είδηση! Δεν θα τον κάνουμε μάγκα εμείς!»  Άξιοι! Άξιοι!!!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria