Συνεχίζεται η πτώση τιμής των δερμάτων – 100% οι πωλήσεις- Για 4η ημέρα στο δημοπρατήριο της Κopenhagen Fur - OlaDeka

Συνεχίζεται η πτώση τιμής των δερμάτων – 100% οι πωλήσεις- Για 4η ημέρα στο δημοπρατήριο της Κopenhagen Fur

Συνεχίζεται η πτώση τιμής των δερμάτων – 100% οι πωλήσεις- Για 4η ημέρα στο δημοπρατήριο της Κopenhagen Fur
Με τις τιμές της πρώτης ύλης να συνεχίζουν να είναι πτωτικές, αλλά με πωλήσεις 100%, εξελίσσεται για 4η ημέρα, η κορυφαία δημοπρασία της περιόδου στο δημοπρατήριο της Κopenhagen Fur της Δανίας, η οποία ολοκληρώθηκε πριν λίγο.
Στη σημερινή ημέρα, η οποία μάλιστα σημαδεύτηκε από ισχυρό ανταγωνισμό,

προσφέρθηκαν περίπου 1 εκ. δέρματα Black και Whiteμε τις τιμές – όπως ήταν αναμενόμενο- να παρουσιάσουν την ίδια εικόνα με τις προηγούμενες ημέρες.

Η πτώση κυμάνθηκε περίπου στο 25% σε σχέση με την δημοπρασία του Σεπτεμβρίου (δεν υπήρχαν στην προσφορά του Δεκεμβρίου) κάτι που σημαίνει ότι η πτώση δεν ήταν πολύ μεγάλη, ενώ αντίθετα τα White, παρουσίασαν μεγαλύτερη πτώση από τη δημοπρασία του περασμένου Σεπτεμβρίου, δεδομένου, ότι στην δημοπρασία του Δεκεμβρίου είχαν σημειώσει κάποια πτώση.
Στα θετικά συγκαταλέγεται και η πολύ καλή αγοραστική συμπεριφορά των Ελλήνων αγοραστών, οι οποίοι συγκρατημένα και με προσεκτικές κινήσεις εκμεταλλεύτηκαν ίσως ορισμένοι απ’ αυτούς και τις σημαντικές οικονομικές διευκολύνσεις που παρείχε σε αυτή τη δημοπρασία το Κopenhagen Fur, κάνοντας σημαντικές αγορές σε πολύ καλές τιμές.
Οι τιμές που διαμορφώθηκαν στα σημερινά προσφερόμενα είδη είναι :
Black Μales                  -26%
BlackVelvet                  -24%
BlackFemales              -28%
BlackVelvetFemales    -18%
WhiteMales                  -28%
WhiteVelvetMales        -26%
WhiteFemales              -26%
WhiteVelvet Females    -19%
Tα βλέμματα στρέφονται τις επόμενες δύο ημέρες με την προσφορά να αγγίζει τα 4 εκ. δέρματα!!!
Ωστόσο, ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι επόμενες δύο ημέρες (Πέμπτη και Παρασκευή) καθώς θα προσφερθούν περίπου 4 εκ. δέρματα, αριθμός ιδιαίτερα υπερβολικός. Τα είδη που θα προσφερθούν είναι Brown και Glow (καφετιά) και αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για τους εκπροσώπους του δημοπρατηρίου, για να επιτευχθεί ο στόχος των πωλήσεων που είναι 100%. Σε αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο τόσο η τιμή εκκίνησης των προϊόντων, όσο και το ενδιαφέρον των αγοραστών.
Πάντως, θα αποτελέσει πολύ μεγάλη επιτυχία εφόσον οι πωλήσεις θα είναι 100% σε μία τέτοια μεγάλη ποσότητα δερμάτων, έστω και με μία φυσιολογική και αναμενόμενη ίσως μείωση της τάξης του 25 ή ακόμα και 35%, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, αυτό ίσως να αποτελέσει ένα πρόβλημα για τη συνέχεια. Ίδωμεν…
Η δημοπρασία ολοκληρώνεται το Σάββατο με την προσφορά 500,000 Pearl.
ΣΕΝΤΡΑ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria