1ος Νυχτερινός Αγώνας Ορεινού Δρόμου στις 22 Μαρτίου 2014 στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς - OlaDeka

1ος Νυχτερινός Αγώνας Ορεινού Δρόμου στις 22 Μαρτίου 2014 στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Σε μια προσπάθεια ανάδειξης του φυσικού τοπίου και του αθλητικού τουρισμού της περιοχής μας, με την ταυτόχρονη καλλιέργεια  του αθλητικού ιδεώδες από μικρούς και μεγάλους,  η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς  και η ΒΕΡΝΟΝ ΑΝΤΟΧΗ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ –  Vernon Endurance συνδιοργανώνουν για πρώτη φορά στην

πόλη μας τον «1ο  Νυχτερινό urban trail run Καστοριάς», το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014, ώρα έναρξης 18:15.

Πρόκειται για έναν   ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου, 23χλμ, που θα ξεκινήσει  μέσα από την πόλη της Καστοριάς (πλατεία Ντολτσό) και θα διανύει  τους λόφους της Αγ. Τριάδος, της Ψαλίδας και του Αγ. Αθανασίου. Το υψόμετρο που θα κινηθεί ο αγώνας θα είναι από 624μ έως 1360μ και η συνολική θετική υψομετρική κάλυψη είναι περίπου 1790 μέτρων. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην προστασία των βουνών μας από τη παράνομη υλοτομία καθώς επίσης και στην ανάδειξη των μονοπατιών αυτών.
Η συμμετοχή των αθλητών αναμένεται μεγάλη και θα είναι από διάφορες περιοχές της Ελλάδας όπως συλλόγους δρομέων της Θεσσαλονίκης, της Λαμίας, Γιαννιτσών, Κέρκυρας, Λευκάδος, Κοζάνης, Πιερίας  και άλλων καθώς και από την ίδια την πόλη μας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους . 

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται online στην ιστοσελίδα του αγώνα www.kastoriatrailrun.gr μέχρι και την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria