ΑΝ ΕΙΔΕ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΝΔ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ - OlaDeka

ΑΝ ΕΙΔΕ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΝΔ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ

ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΤΑΚΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΟΥΛΑΣ  ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ

«Γέλαγα πολιτικά» δήλωσε η Μαρία Αντωνίου, η βουλευτής Καστοριάς, της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την αντίδραση της όταν είδε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, να είναι ντυμένος παπάς στο πλαίσιο του καρναβαλιού. Παράλληλα, η
Μαρία Αντωνίου, υπογράμμισε πως το αρχικό της σχόλιο που έλεγε «χαίρομαι που το καρναβάλι μετέχει στο καρναβάλι», είναι αυτό που πραγματικά πιστεύει, ενώ συμπλήρωσε πως δεν είναι αυτή αρμόδια να κρίνει την «ενέργεια του συναδέλφου της», αλλά η κοινωνία της Καστοριάς.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ

Επίσης πρέπει να πούμε ότι η υπερασπιστική γραμμή που πήγε να στήσει για τον εαυτό της στηρίχθηκε στο ότι ξαφνικά της είπαν ότι έρχεται το άρμα του Διαμαντόπουλου (άρα ήταν μακριά και δεν ήξερε τι ακριβώς είχε ως θέμα) ενώ το video που πρώτο το oladeka έβγαλε στον αέρα δείχνει ξεκάθαρα ότι η κα Αντωνίου βρίσκονταν αρκετή ώρα μπροστά στην παράσταση Διαμαντόπουλου και είχε καταλάβει ακριβώς τι συνέβαινε. Στον Ευαγγελάτο όμως προσπάθησε να το παίξει δεν κατάλαβα, δεν ήμουν εκεί, μετά ήρθε και ….

Ο δημοσιογράφος ωστόσο την έκανε να ψάχνει έστω και την πιο εξευτελιστική οδό διαφυγής από το μαρτύριο των ολίγων λεπτών που για την Αντωνίου ήταν σαν να πέρασε αιώνας. Έκανε τη χαζή (ενώ ο Ευαγγελάτος την ξεπουπούλιαζε με τον πλέον χλευαστικό τρόπο) και έκλεισε ευχαριστώντας για την …περιποίηση φεύγοντας με ελαφρά πηδηματάκια.

Η ντροπή είναι για την ίδια, η ντροπή είναι για τη ΝΔ αλλά η μεγαλύτερη ντροπή είναι για την Καστοριά που πλέον εκπροσωπείται από τέτοιο επίπεδο βουλευτών. Είμαστε για λύπηση.

Δείτε πόσο αλήθεια λέει η κα Αντωνίου όταν ισχυρίζεται ότι «Όλοι με ενημέρωσαν ότι έρχεται ο Διαμαντόπουλος» εννοώντας ότι δεν ήξερε τι ακριβώς έκανε ο Διαμαντόπουλος γιατί δεν ήταν μπροστά της (αφού έρχονταν). Λέει ψέμματα αφού η ίδια βρίσκονταν μπροστά στον Διαμαντόπουλο αρκετή ώρα πριν ερωτηθεί από τον παρουσιαστή.

Δείτε το video του Oladeka:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria