ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ:ΜΟΥΦΑ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ TOP TEN -ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ - OlaDeka

ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ:ΜΟΥΦΑ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ TOP TEN -ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Μετά από τον ντόρο που δημιουργήθηκε εκ των πολλών δημοσιεύσεων σε διαδικτυακούς τόπους (το κάναμε και μεις) αναζητήσαμε  κάποια επίσημη διαδικασία κατάταξης της Καστοριάς και των Ιωαννίνων στην πρώτη 10αδα των Ευρωπαϊκών παραλίμνιων πόλεων αλλά διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για ένα απλό άρθρο που αναδημοσιεύτηκε με ταχύτητα
στο διαδίκτυο και μας έκανε έστω και για λίγο χαρούμενους.

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Βέβαια ο δήμαρχος ακόμη κι αν το είδε πρώτα σε μας, θεώρησε ότι ένα τοπικό blog είναι λίγο για αυτόν και προτίμησε να ποστάρει στο facebook περιχαρής το ίδιο ακριβώς άρθρο αλλά από το enikos του Χατζηνικολάου.  Έτσι αισθάνθηκε μάλλον ότι έδωσε κύρος στο profil του με την φυσική του αλλά και την διαδικτυακή του έννοια:

Εμείς βέβαια άσχετα με το αν μας άρεσε η είδηση,  επειδή κάτι έλειπε από το ρεπορταζ (δεν αναφέρονταν πουθενά τα κριτήρια, οι κριτές, ο φορέας κλπ) είπαμε να το ψάξουμε λίγο περισσότερο.
Μετά από αρκετό ιντερνετικό πόνο με περιήγηση σε μηχανές αναζήτησης, emails και τηλεφωνήματα, φτάσαμε στην πηγή του πολύ…κακού για το τίποτα.
Το άρθρο το έγραψε ένας συντάκτης του perierga.gr  και ούτε που φαντάστηκε σε τι φυσαρμόνικα θα μετέτρεπε την ψυχολογία του δημάρχου και των δημοτών Καστοριάς και Ιωαννίνων:



Η ΕΡΩΤΗΣΗ TOY OLADEKA
On 2014-01-22 18:34, OLADEKA wrote:
From: OLADEKA
Subject: Αρθρο
Message Body:
Καλησπέρα σας. Μπορείτε να μας πείτε κάτι περισσότερο για το άρθρο σας: http://perierga.gr/2014/01/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%BC%CE%BD%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%82/
Από που αντλήσατε την είδηση? Πως πιστοποιείται? Από που προκύπτει η λίστα?

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ  TOY PERIERGA.GR

Καλησπέρα,
Δεν προκύπτει από κάποια λίστα ούτε το αντλήσαμε από κάποια πηγή. Σε τέτοια περίπτωση θα το αναφέραμε ρητά.
Είναι πόλεις που επιλέχτηκαν από τη συντακτική μας ομάδα και φυσικά η άποψη είναι υποκειμενική. Εξάλλου δεν ισχυριζόμαστε καν ότι είναι οι ομορφότερες πόλεις σε λίμνη, αν και το πιστεύουμε. Μπορεί κάποιες να μας διαφεύγουν ή να τις αξιολογήσαμε ως λιγότερο όμορφες. Αν έχετε κάπια σχετική υπόδειξη ευχαρίστως να μας ενημερώσετε.
Με εκτίμηση,
Σπύρος Βαντόλας
Και έτσι άρχοντες της λίμνης…ζήσαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria