Μυστική συνάντηση Καραμανλή-Τσίπρα!

Αρχική » Διάφορα » Μυστική συνάντηση Καραμανλή-Τσίπρα!

Μυστική συνάντηση Καραμανλή-Τσίπρα!

Τι αποκαλύπτουν τα “Επίκαιρα”
Μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν από το τέλος του 2013 κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για λόγους που γίνονται εύκολα αντιληπτοί.

Η συνάντηση που αποκαλύπτουν σήμερα (30/01) τα «Επίκαιρα» παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω της χρονικής συγκυρίας, του πολιτικού κλίματος και, κυρίως και πρωτίστως, της σύνθεσης των παρευρισκομένων.

Πρόκειται για τη μυστική συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, που πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες των «Επικαίρων», στο διαμέρισμα του κ. Καραμανλή στο Λυκαβηττό.
Η συνάντηση, που έγινε γνωστή μόνο σ’ έναν πολύ στενό κύκλο συνεργατών των κ.κ. Καραμανλή και Τσίπρα, ήταν το αποτέλεσμα ενός «διαύλου επικοινωνίας» που εδώ κι ένα χρόνο έχει ανοίξει μεταξύ των δύο, ιδιαίτερα έπειτα από την παρουσία και την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Πληροφορίες των «Επικαίρων» αναφέρουν, άλλωστε, ότι ο πρώην πρωθυπουργός, αλλά και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχαν συχνά την ευκαιρία όλο το προηγούμενο διάστημα να συνομιλήσουν για λίγα λεπτά στους διαδρόμους της Βουλής, ενώ ο κ. Καραμανλής φέρεται να είναι εκείνος που πήρε την πρωτοβουλία της συνάντησης σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον κ. Τσίπρα.

parapolitika.gr

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια