Ομοβροντία αντιδράσεων για τον καραγκιόζη βουλευτή Διαμαντόπουλο (ΑΥΤΟΥΣΙΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ) - OlaDeka

Ομοβροντία αντιδράσεων για τον καραγκιόζη βουλευτή Διαμαντόπουλο (ΑΥΤΟΥΣΙΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ)

Τα καραγκιοζλίκια Διαμαντόπουλου με τη στολή «παπα-σούρα», έλαβαν μεγάλη δημοσιότητα και συναντούν θύελλα αντιδράσεων από όλους τους χώρους, όχι μόνο αυτόν της εκκλησίας.

Ουσιαστικά, ο ίδιος, αυτοακυρώνεται και αυτογελοιοποιείται ως «ακροαριστερός επαναστάτης» λοιδορώντας μια ανεκτική θρησκεία, που του επιτρέπει τη βλασφημία. Προφανώς αν ντυνόταν «μεθυσμένος ραβίνος» ή «ιμάμης» κλπ, σήμερα θα είχε αυτοκτονήσει από το βάρος της πίεσης που θα του
ασκούσαν τα Εβραϊκά ΜΜΕ ή ο ισλαμικός φανατισμός.

Είναι λοιπόν γελοίος, όποιος κάνει με ευκολία «χαβαλέ» με μια θρησκεία, γνωρίζοντας ότι δεν θα τιμωρηθεί και κάνει την κότα σε άλλες θρησκείες, η διακωμώδηση των οποίων, θα τον οδηγούσε να μπει μόνος του στον τάφο, για να γλιτώσει το λιντσάρισμα.
Και μόνο για αυτό, όλοι πρέπει να δείχνουν σεβασμό στην πίστη των χριστιανών. Επειδή δεν έχει αυτό που έχουν άλλες θρησκείες, τον αποκεφαλισμό δηλαδή όσων τη λοιδωρούν.

Η ανεκτική ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία, περιορίζεται μόνο σε κατακραυγή, όπως αυτή του Αρχιεπισκόπου ή του Μητροπολίτη Άνθιμου, που δήλωσε σήμερα στην τελετή του αγιασμού των υδάτων:
«Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια», απάντησε ο κ. Άνθιμος και έκανε λόγο για «απαίσια, βλάσφημη κατάσταση, ζήτημα ηθικό». «Δεν είναι δυνατόν να γελοιοποιούμε τα μυστήρια της εκκλησίας. Να κάνει μετάνοια και μπορεί να συγχωρηθεί. Το κόμμα του ας κάνει ότι θέλει».

ΠΗΓΗ http://taxalia.blogspot.gr/2014/01/blog-post_2091.html

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria