ΚΑΣΤΟΡΙΑ:Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΓΚΟΥΤΣΑΡΙΑ - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΓΚΟΥΤΣΑΡΙΑ

Για την επιτυχή προβολή στην ελληνική περιφέρεια των Καστοριανών Ραγκουτσαριών στις 6, 7 και 8 Ιανουαρίου καθώς και για τις εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς  που προηγούνται, ο Δήμος σε συνέχεια των συνεργασιών του με τα μεγάλα τηλεοπτικά ελληνικά δίκτυα έχει

προγραμματίσει ζωντανές συνδέσεις τις κάτωθι ημερομηνίες κ ώρες κα καλεί όσους δημότες το επιθυμούν να συμβάλλουν με την παρουσία τους στην προβολή της πόλης μας:

Την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου και ώρα 15.30-16.00 στην πλ. Ομονοίας στην εκπομπή «LIVE» του ΣΚΑΙ με την Έλντα Αντωνοπούλου , ώρα 16.30- 17.30 στο STAR και στην εκπομπή «ΜΙΛΑ» με την Τατιάνα Στεφανίδου και στις 20.00 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤΕΝΝΑ θα γίνει προβολή και προώθηση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Συλλόγου Τσαρσί σε συνεργασία με το Δήμο Καστοριάς.
Τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ» του MEGA από το Σταυρό Καστοριάς κατά τη διάρκεια του καθαγιασμού των υδάτων και στη συνέχεια στις 12.30-13.00 Προβολή των Ραγκουτσαριών στην ίδια περιοχή. Την ίδια μέρα από την οδό Μητροπόλεως προβολή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA 18.30-19.30 και του STAR στις 20.00. 

Θα ακολουθήσει νέο Δελτίο Τύπου για περαιτέρω τηλεοπτικές συνδέσεις.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria