Β. Διαμαντόπουλος: Έκθετος ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καστοριάς για επιλεκτική ενημέρωση βουλευτών και ψευδείς ισχυρισμούς - OlaDeka

Β. Διαμαντόπουλος: Έκθετος ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καστοριάς για επιλεκτική ενημέρωση βουλευτών και ψευδείς ισχυρισμούς

Έκθετος ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καστοριάς για επιλεκτική ενημέρωση βουλευτών και ψευδείς ισχυρισμούς
Το ζήτημα της λανθασμένης μεταφοράς ασφαλιστικών κατηγοριών κατά την αναβάθμιση του μηχανογραφικού

συστήματος στο ΤΕΒΕ (νυν ΟΑΕΕ) Καστοριάς , που ταλαιπωρεί τους ασφαλισμένους επαγγελματίες του νομού μας, που χωρίς καμία δική τους υπαιτιότητα εμφανίζονται να οφείλουν ποσά που ανέρχονται ως και σε χιλιάδες ευρώ, έχει μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου φτάσει πλέον στη Βουλή.

Η βουλευτής Καστοριάς της  ΝΔ,κ. Αντωνίου επικαλείται στο κείμενο της Ερώτησης που κατέθεσε ενημέρωση που είχε για το θέμα από το Επιμελητήριο <<…σύμφωνα με έγγραφο του Επιμελητηρίου Καστοριάς που μου κοινοποιήθηκε..>>.
Δεν θα μπορούσε ωστόσο να επικαλεστεί ανάλογη ενημέρωση από το Επιμελητήριο ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ στην σχετική Ερώτηση που εκείνος κατέθεσε για το θέμα. http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/8326177.pdf
Κι αυτό επειδή ουδέποτε το Εμπορικό Επιμελητήριο της Καστοριάς κοινοποίησε προς το βουλευτή την παραμικρή ενημέρωση , είτε ταχυδρομικά, είτε ηλεκτρονικά, είτε τηλεφωνικά, τόσο για την αναφορά του ίδιου του προβλήματος, όσο και για πιθανή συνάντηση για συντονισμό ενεργειών προς επίλυση του.
Παρόλα αυτά το θέμα έγινε γνωστό στο βουλευτή από ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ που εξέθεσαν την υφιστάμενη κατάσταση και εξέφρασαν το αίτημα τους για άμεση δίκαιη λύση, οπότε και άμεσα κατατέθηκε Ερώτηση προς τον Υπουργό, ώστε να ενημερωθεί και  να πάρει θέση εγγράφως απέναντι στο ζήτημα.
Ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε σε ραδιοφωνική εκπομπή τη δικαιολογημένη δυσαρέσκεια του για αυτήν την επιλεκτική ενημέρωση των βουλευτών . Ακολούθησε ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καστοριάς κ. Καραταγλίδης ο οποίος ερωτηθείς σχετικά εγκάλεσε το βουλευτή να φροντίζει να λαμβάνει τις προσκλήσεις που του αποστέλλονται  !
Ο κ. Καραταγλίδης, τόσο για την επιλεκτική ενημέρωση των βουλευτών, όσο και για τον ψευδή ισχυρισμό του, είναι έκθετος  απέναντι στο Δ.Σ του Επιμελητηρίου, απέναντι στους επαγγελματίες που εκπροσωπεί αλλά και στο σύνολο των πολιτών  της Καστοριάς.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria