Ζήτησε Τζιότζη-Μήνο η Καστοριά - OlaDeka

Ζήτησε Τζιότζη-Μήνο η Καστοριά

Ζήτησε Τζιότζη-Μήνο η Καστοριά
Κρούση στον συμπολίτη Κάστορα για τους δυο παίκτες (έμπειρος μέσος και νεαρός αμυντικός) έκαναν οι «γουναράδες» και περιμένουν απάντηση. Υπογράφει ο Λαζαρίδης.
Την Τετάρτη αναμένεται να ολοκληρωθεί τυπικά η μεταγραφή-επιστροφή του 33χρονου αμυντικού χαφ, Δημήτρη Λαζαρίδη

στην Καστοριά. Παράλληλα, ο πρόεδρος Παναγιώτης Ουσταμπασίδης ζήτησε από τον Κάστορα, με τον οποίο θα υπάρξει συνεργασία (ειδικά μετά το καλοκαίρι όπως φαίνεται) τους παλιούς γνώριμους Νίκο Τζιότζη (φωτό) και Φάνη Μήνο και περιμένει την έγκριση ή όχι των συμπολιτών δια του προέδρου τους Σταύρου Μπαχαδέρογλου.

Ο πρώτος είναι 32χρονος μέσος (έχει παίξει ακόμα σε Μακεδονικό, Θερμαϊκό και Ολυμπιακό Βόλου), ενώ ο δεύτερος 23χρονος στόπερ. Εξάλλου, για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα Πενταλόφου δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Γανόλης και οι τραυματίες Αναγνωστόπουλος, Ποπζαφίροφ, Κουρτίδης, ενώ γυρνά από τιμωρία ο Τούλιος.
Την ώρα που γίνονται ενέργειες για τους στρατευμένους Τάντση-Χριστοφορίδη, ώστε να υπολογίζονται. Τέλος, οι τόνοι πέφτουν στα διοικητικά των «γουναράδων», με τον Ουσταμπασίδη να ετοιμάζει προκήρυξη γενικής συνέλευσης για τη διεύρυνση του συμβουλίου και την πλαισίωσή του, ώστε να προχωρήσει ένα μοντέλο πιο λαϊκής βάσης.
dokari.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria