Αυτοκτονική φορολογική πολιτική (του Λεωνίδα Εκιντζόγλου) - OlaDeka

Αυτοκτονική φορολογική πολιτική (του Λεωνίδα Εκιντζόγλου)

Αν η φορολογική πολιτική αυτού του τύπου που επιβάλλει η κυβέρνηση συνεχιστεί απαράλλαχτη ή και ενισχυόμενη για τα επόμενα  4-5 χρόνια πέρα από τα απτά φαινόμενα εξαθλίωσης που θα προκαλέσει θα επιφέρει σωρεία κοινωνικοπαθολογικών φαινομένων.
Θα καταστήσει στα καλά καθούμενα ‘εγκληματίες’ (με κρατικό ορισμό της έννοιας)

το 70% των Ελλήνων. Θα προκαλέσει απίθανες ψυχολογικές επιβαρύνσεις στον πληθυσμό και θα αφανίσει την καλή διάθεση και το χαμόγελο από τα χείλη των ανθρώπων. και το χειρότερο: θα διαλύσει την αστική ηθική. Κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν θα επιδιώκει πλέον να αποταμιεύει σε τράπεζες που θα του ληστεύουν τις καταθέσεις.

Κανείς δεν θα επιδιώκει να κτίσει ή να αγοράσει σπίτι για τα παιδιά του όταν θεωρεί πως θα τον πλακώσει δηλητηριώδεις φόρους, κανείς δεν θα θελήσει να πάρει μεγάλο, δυνατό και ασφαλέστερο αυτοκίνητο όταν επιβαρύνεται με υπερβολικά τέλη κοκ. Άπαντες θα κοιτούν να βρουν μια δουλίτσα στην μαύρη, δίχως πτυχία και κοστοβόρες σπουδές, και να ξοδεύουν ότι έχουν σε καθημερινά ψώνια και γλέντια μη βάζοντας τίποτε στην άκρη που να μπορεί να θεωρηθεί τεκμήριο. Να μη παντρεύονται για να μη αυξάνουν την φορολογική τους επιφάνεια, να μη κάνουν παιδιά που θα επιβαρύνουν την οικονομική τους κατάσταση κοκ.
Πιο ηλίθια και αυτοκτονική φορολογική πολιτική δύσκολα μπορεί να επινοήσει νους ανθρώπου
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria