Διαμαρτυρία για τα δικαιώματα των ζώων στη Βαρκελώνη - OlaDeka

Διαμαρτυρία για τα δικαιώματα των ζώων στη Βαρκελώνη

Η “ANIMAL EQUALITY” ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων από την ομάδα ” Animal Equality” διοργάνωσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βαρκελώνη , στην Ισπανία , μπροστά από τον καθεδρικό

ναό της Βαρκελώνης , για την “Ημέρας Χωρίς Κρέας”, στις 20 Μαρτίου 2013. Οι ακτιβιστές προσομοίωσαν τις συσκευασίας κρέατος που βρίσκονται στα σούπερ μάρκετ , καλύπτοντας ανθρώπινα μοντέλα με ψεύτικο αίμα και πλαστική μεμβράνη, σε μια προσπάθεια να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση και να παρακινηθεί ο κόσμος να σταματήσει να τρώει κρέας .
 

b2ap3_thumbnail_anim6.jpg

Η “Animal Equality” είναι μια διεθνής μη κερδοσκοπική οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων, της οποίας ο σκοπός είναι ” να επιτευχθεί η ίση εκτίμηση και σεβασμός για τα ζώα, καθώς και η κατάργηση της δουλείας των ζώων” . Η ομάδα είναι γνωστή για τις διαμαρτυρίες που οργανώνει στο δρόμο για να προωθήσει τον σεβασμό στα ζώα . Σε αντίθεση με την PETA , που οργάνωσε μια παρόμοια διαμαρτυρία πριν από τρία χρόνια, η “Animal Equality ” διενεργεί και άμεσες δράσεις, όπως η διάσωση χοίρων από σφαγεία και επιδρομές σε αποθήκες με κότες . Τον Ιούνιο του 2008 πραγματοποίησαν επιχειρήσεις στην αρένα ταυρομαχίας La Monumental στη Βαρκελώνη μετά από τη θανάτωση ενός ταύρου.


b2ap3_thumbnail_anim8.jpg
b2ap3_thumbnail_anim9.jpgb2ap3_thumbnail_anim10.jpg
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria