ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΕΣΤΙΑ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΓΚΡΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΦΟΥΜΟ - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΕΣΤΙΑ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΓΚΡΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΦΟΥΜΟ

Το ξέραμε ότι μερικοί δημοσιογράφοι από…τζάκι (λέμε τώρα) διεκδικούσαν το αποκλειστικό δικαίωμα της κριτικής και του εξυπνακιδίστικου χιούμορ. Ξέραμε επίσης ότι όποιος προσπαθήσει να σπάσει αυτή την αποκλειστικότητα που έδωσαν από μόνοι τους στον εαυτό τους ως μελανοαίματοι κέρβεροι θα γίνονταν στόχος τους.

Γουστάρουν τρελά να υπονομεύουν και να μεταφράζουν τα πάντα κατά το δοκούν και να  κρίνουν εξ ιδίων τ αλλότρια. Έτσι όταν τους «την είπαμε» στις 13 Ιανουαρίου με
χιουμοριστική διάθεση αλλά και νόημα, πήραμε άμεσα το μήνυμα μέλους του τοπικού Βατικανού της δημοσιογραφίας και της ιεράς εξετάσεως. 
Αιτία ήταν ο τίτλος του oladeka που τους αφορούσε:

ΟΙ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΖΩΝΩΝ: ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ. Η ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

Ήταν ο τίτλος του oladeka που σχολίαζε την μονοφθαλμική – μεροληπτική παρουσίαση του θέματος με τις κωλοτούμπες εκπροσώπων φορέων σε σχέση με την αντιμετώπιση της καρναβαλίστικης συμπεριφοράς Διαμαντόπουλου πριν και μετά. 
Όλος ο κόσμος βούηξε με τα πισωγυρίσματα και τις ασπρόμαυρες,  μεταβαλόμενες χρονικά δηλώσεις του Κεπαπτσόγλου, της επιτροπής καρναβαλιού αλλά κυρίως της αυτού μεγαλειότητος βουλευτού μας κας Αντωνίου που απ ότι βλέπετε και σεις στην στήλη των γκρίζων ζωνών λάμπει δια της απουσίας της. 
Οι περιβόητες γκρίζες στήλες καυτηρίαζαν και κατηγορούσαν για κωλοτούμπα κάθε άλλον εκτός από την βουλευτή Καστοριάς κα Αντωνίου που ενώ στο video την ώρα του καρναβαλιού χαριεντίζονταν με τον παπασούρα, μετά τον θόρυβο εξέδιδε αφοριστικό και καταδικαστικό δελτίο τύπου σαν να είναι διχασμένη προσωπικότητα.
Με την Αντωνίου (για τη συγκεκριμένη της συμπεριφορά) ασχοληθήκαν οι πάντες. Από τον ίδιο τον Διαμαντόπουλο, μέχρι τον Άνθιμο και τον Ευαγγελάτο. Ο δε τελευταίος την ξεφτίλισε κανονικά στο δελτίο του skai.
Παρ όλα αυτά, οι μελανοαίματοι ιεροεξεταστές δεν είδαν τίποτα. Δεν άκουσαν τίποτα. Και φυσικά δεν ανέφεραν τίποτα.  Γιατί?     
Να λέγαμε ότι η εν λόγω εφημεριδάρα δεν είχε χρόνο να μάθει τις εκδηλώσεις και τις ανακοινώσεις της αγαπημένης Μαρίας θα είμαστε ανακριβείς… 13 Ιανουαρίου γράφτηκαν οι φοβερές φοβέρες. 
Δεν είχε πληροφορηθεί ακόμη η αγέλη των γκρίζων λύκων τα καθέκαστα? Δεν είχε δει το video που έπαιξε μετά το oladeka το mega, ο skai, και τόσα άλλα ΜΜΕ? 
Να το μαρτυρίσουμε? Φυσικά και τα είδαν και τα ήξεραν όλα! Επειδή όμως όπως ήδη αναφέραμε η κρίση για τα αλλότρια γίνεται εξ ιδίων, τι μπορεί να σκεφτεί ακόμα και ο πιο ταπεινός εγκέφαλος?  13 Ιανουαρίου γκρίζαραν τους πάντες εκτός της Βουλευτίνας. Και επειδή εμείς τολμήσαμε και το σχολιάσαμε, μπήκαμε στο στόχαστρο. Έτσι είστε? Τώρα θα δείτε! 
Ποιοι νομίζετε ότι είστε ρε εσείς του oladeka? Που κάνετε και διαφημίσεις και διαφημιστικές παραγωγές και internet και κανάλια κλπ κλπ και κράζετε για να πάρετε δουλειές? (άσχετα αν δεν είμαστε όλοι το ίδιο αφού εδώ μέσα γράφουν νοικοκυρές, φοιτητές, σκηνοθέτες, δικηγόροι,συνταξιούχοι κα).
Και αμέσως έπεσε η τρομερή και φοβερή λέξη στο μυαλό τους και πληκτρολογήθηκε πάραυτα στο καντράν: ΔΙΑΥΓΕΙΑ!  Σας έχουμε φακελωμένους ρεεε! Εσείς που κάνετε δουλειές και παίρνετε λεφτά! Και άμα δεν πάρετε δεν είστε αντικειμενικοί ρεεεε!
Λες και είμαστε οι μόνοι επαγγελματίες που κάποια στιγμή κάναμε και μια δουλειά για κάποιον φορέα! Εμείς τουλάχιστον ότι κάναμε μπήκε στη διαύγεια με νόμιμες αποφάσεις και νόμιμες διαδικασίες. Εσείς όταν το βουλώνετε σε περιπτώσεις σαν την Αντωνίου το κάνετε για απόδειξη αντικειμενικότητας, αλτρουισμού, ή λύπησης? Εμείς ακόμα και τους εκπροσωπούντες φορέα που συνεργαστήκαμε, τους βγάλαμε στον τάκο και θα συνεχίσουμε να τους βγάζουμε αν υφίσταται θέμα που αφορά στους πολίτες και την κοινωνία. Ο κόσμος γνωρίζει. Πες μας τρελλούς, ασυγκίνητους, κακούς όπως σ αρέσει πες μας αλλά ότι πέφτει στην αντίληψη μας θα το μάθει άμεσα κι ο κόσμος που μας παρακολουθεί. Για όποιον κι αν πρόκειται. Όσο φίλος μας κι αν είναι… Γι αυτό και έχουμε ξεπεράσει τους 1.600.000 μοναδικούς επισκέπτες μέσα σε 3 χρόνια. Αν μαζέψεις την ιστορία της ζωής σου και και όλο σου το σόι μαζί έχεις να παρουσιάσεις 1.600.000 αναγνώστες για την εφημεριδάρα σου? 

Και για να χουμε καλό ρώτημα:

Έεελααααα!!!!!  Κοίτα ποιος μιλάει???
  • Ο μόνιμος δημιουργός φασαριών έξω από τις πόρτες των αυτοδιοικητικών για μπατζετοτσαμπουκάδες! 
  • Η εφημερίδα που μοστράρει πρώτη σε κάθε προυπολογισμό νομάρχη, δημάρχου και ΟΤΑτζή!
  • Ο δημοσιογράφος που μαζί με την εφημερίδα του είχε και επίσημη θέση εκπροσώπου τύπου του Λιάντση. 
  • Ο δημοσιογράφος που κόντεψε να πιαστεί στα χέρια με Σαββόπουλο και άλλους γιατί δεν βολεύανε την θυγατέρα του!!!
Και άλλα πολλά…
Τα περί κερματοδέκτη λοιπόν κύριε Δημήτρη πείτε τα στον καθρέφτη σας και όχι σε μας. 
Εκτός κι αν δεν μπορείτε να ξεφύγετε απ αυτό το βαρύ σύνδρομο που σας καταπιέζει να  κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια. Το ότι κάνετε εσείς κάτι πριν τη διαύγεια και θα συνεχίσετε να το κάνετε και στο μέλλον δεν σημαίνει ότι θα σας μιμηθούμε. Αφήστε που κι αυτό (το περί παλαιότητας και περί προ διαύγειας και μπλα μπλα) τσαμπαμαγκισμός είναι γιατί μεταξύ μας γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν είμαστε και χθεσινοί…
Απ το 80 είμαστε στο κουρμπέτι της επικοινωνίας. Οπότε αυτά που κάνετε στους πολιτικούς εδώ δεν περνάνε. Ρίξτε γκρίζο μαύρο ή όποιο άλλο καπνό και ομίχλη να σκεπάσετε τα δικά σας εκεί που σας παίρνει. Τα δικά μας φανάρια είναι ομίχλης και δυστυχώς για εσάς φωτίζουν σε βάθος και έχουν ευρύ φάσμα. Δεν είναι σαν τα δικά σας που έχουν λεπτή δέσμη και σας κάνουν να φέρεστε σαν μονόφθαλμοι πειρατές.
Μια ταπεινή συμβουλή για το τέλος: Μάθετε να αντέχετε την αλήθεια.Μάθετε να δέχεστε κάπου κάπου και σεις κριτική. Μπορεί να βελτιωθείτε.
Πέτρος Σμιξιώτης
(Για να τελειώνουμε και με την καραμέλα της ανωνυμίας που χρησιμοποιεί κάθε μωρή παρθένα)
Υ/Γ Αλήθεια τελικά μάθατε πια τι έγινε με την στάση Αντωνίου? Ποια είναι η σημερινή σας άποψη? Έκανε κωλοτούμπα ή πιρουέτα?




ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΜΕΛΑΝΟ ΦΟΝΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria