ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ... - OlaDeka

ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ…

Μετά μιλάνε για τα μικρά τοπικά blogs που αντιγράφουν θέματα γενικής φύσεως από τα κεντρικά μεγαλοsite. Δείτε πιστή αντιγραφή (με κάποιο ρετουσάρισμα) της αποκλειστικής είδησης του oladeka ΕΔΩ για την ληστεία και τον τραυματισμό με αιχμηρό αντικείμενο της φοιτήτριας στην Καστοριά, από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και το newsbomb. Το oladeka δημοσίευσε το ρεπορτάζ στις 30 Δεκ 2013, και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ το αναδημοσιεύει δίχως αναφορά πηγής, σήμερα 2 ΙΑΝ 2014. Και σ ανώτερα κύριε Μανώλη Βάια:

Ανθρωποκυνηγητό προς κάθε κατεύθυνση έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί στην Καστοριά και τις γύρω περιοχές, για να εντοπίσουν έναν άγνωστο άνδρα με ξενική προφορά που δεν δίστασε να μαχαιρώσει μια νεαρή γυναίκα για να της αρπάξει την τσάντα και ύστερα τράπηκε σε φυγή!

Δεν είχε καλά – καλά νυχτώσει, όταν ο άγνωστος πλησίασε τη νεαρή φοιτήτρια που περπατούσε στην παραλία της Καστοριάς σε ένα κιόσκι που βρίσκεται εκεί και της ζήτησε την τσάντα της.

Εκείνη, λόγω και της ασυνήθιστης προφοράς του, δεν κατάλαβε τι της είπε και τον ρώτησε τι ήθελε. Όμως, ο δράστης την χτύπησε στα πλευρά με ένα μαχαίρι!

Έκπληκτη η κοπέλα είδε αίμα να πλημμυρίζει τα ρούχα της και πανικοβλήθηκε. Ο κακοποιός βρήκε ευκαιρία να αρπάξει την τσάντα και να εξαφανιστεί τρέχοντας, ενώ εκείνη ζητούσε βοήθεια από περαστικούς που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Καστοριάς. Για καλή της τύχη, το μαχαίρι την πλήγωσε χωρίς να πειράξει κάποιο ζωτικό όργανο, καθώς βρήκε αντίσταση στα ρούχα της και αποχώρησε αφού της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria