ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΞΥΛΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ Χ.Α.

Αρχική » Διάφορα » ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΞΥΛΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ Χ.Α.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΞΥΛΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ Χ.Α.

Δείτε μέσα από τις απαντήσεις που έλαβαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής από τα αρμόδια υπουργεία, τα πορίσματα της διεύθυνσης δασών και την επιστολή του δημάρχου Καστοριάς:
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΥΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ Δ/ΣΗΣ ΔΑΣΩΝ


Η απάντηση δόθηκε στη βουλή κατ αρχήν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας.

(Για μεγαλύτερη ανάλυση κάντε κλικ πάνω στα έγγραφα)

Δείτε τι λέει ο Λιάμης: 
Δείτε την επιστολή Χατζησυμεωνίδη:

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:


Περιληπτικά, αυτό που έχει σημασία είναι οι απαντήσεις του Δασαρχείου Καστοριάς και του Δήμου Καστοριάς που είναι οι άμεσα εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.
Το Δασαρχείο Καστοριάς αναφέρει όλο το ιστορικό της κλοπής των καυσόξυλων και αποποιείται των ευθυνών του πετώντας το μπαλάκι στο Δήμο Καστοριάς. Αναφέρει ότι έχει προβεί σε μηνύσεις εναντίον των υπευθύνων των παράνομων ενεργειών και ερευνά (εδώ και 4 μήνες σχεδόν) τυχόν εμπλοκή υπαλλήλων του Δασαρχείου.
Σε μια παράγραφο αναφέρει ότι: στις 25.09.2013 η Υπηρεσία μας απευθύνθηκε εγγράφως στο Δήμο Καστοριάς και ζήτησε την επιστροφή του Βιβλίου των δελτίων μεταφοράς δασικών προϊόντων για να το ελέγξει όμως αυτό μέχρι και σήμερα δεν μας έχει επιστραφεί. (άρα τα δελτία μεταφοράς τα έχει ακόμη ο Δήμος ή έστω ο υπεύθυνος που ορίστηκε από το Δήμο).

Ο Δήμος Καστοριάς αναφέρει ότι έχει κάνει μήνυση κατά αγνώστων (!!!) επιρρίπτει ευθύνες έμμεσα στους υλοτόμους και τους δασοφύλακες και αναφέρει ότι η Δικαιοσύνη θα βρει τους πραγματικούς ενόχους της κλοπής.

Η μεγάλη μας απορία είναι, γιατί δεν τα έλεγαν αυτά από την πρώτη στιγμή, έπρεπε να κάνει ενέργειες και να αναδείξει το θέμα στη Βουλή η Χρυσή Αυγή για να ενημερώσουν υπεύθυνα του πολίτες της Καστοριάς; τελικά ισχύει για τους τοπικούς πολιτικούς μας ότι “και ο Άγιος φοβέρα θέλει”; να είναι σίγουροι όλοι οι τοπικοί μεγαλοπαράγοντες ότι θα φοβηθούν πάρα πολύ και θα χάσουν τον ύπνο τους το βράδυ των Ευρωεκλογών και των Περιφερειακών Εκλογών…

Τέλος, καταγγέλουμε για μία ακόμη φορά την παράνομη, αντισυνταγματική, ανήθικη και άθλια πρακτική του Υπουργού ΠΡΟΠΟ κου. Δένδια, ο οποίος με πρόσχημα την στημένη σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής και τις αστείες κατηγορίες περί εγκληματική οργάνωσης, αρνείται να απαντήσει στις ερωτήσεις που καταθέτουμε στο Κοινοβούλιο. Τον παραδίδουμε στη χλεύη όλων των Ελλήνων και πιο συγκεκριμένα, των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας, τους οποίους δεν σέβεται με τη στάση του. Άραγε για τα άλλα Υπουργεία που απαντούν κανονικά (όπως οφείλουν) στις ερωτήσεις μας, τι γνώμη έχει ο τυχάρπαστος κος. Δένδιας;  http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/8291269.pdf


Περιφερειακή Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Πυρήνας Καστοριάς.
Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια