Ανέλαβε καθήκοντα διοικητή στον ’’Άγιο Παύλο’’ ο Ζήσης Τζηκαλάγιας - OlaDeka

Ανέλαβε καθήκοντα διοικητή στον ’’Άγιο Παύλο’’ ο Ζήσης Τζηκαλάγιας

Ανέλαβε καθήκοντα διοικητή στον ’’Άγιο Παύλο’’ ο Ζήσης Τζηκαλάγιας
Τα καθήκοντά του ως διοικητής του Νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» στη Θεσσαλονίκη ανέλαβε ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ., Ζήσης Τζηκαλάγιας, ο οποίοςορκίστηκε στις 8 Ιανουαρίου. Για το γεγονός αυτό ο πρώην βουλευτής, ενημέρωσε μέσω συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, όλους τους Καστοριανούς, για τους οποίους, όπως είπε, η πόρτα του είναι ανοιχτή προκειμένου να προσφέρει

ό,τι βοήθεια χρειάζονται από τη νέα του θέση.

«Από τη νέα μου θέση θα έχω τη δυνατότητα να βοηθάω όσο μπορώ ιδιαίτερα στον ευαίσθητο τομέα της υγείας. Όποιος, λοιπόν, αισθάνεται ότι μπορεί να του είμαι χρήσιμος οπουδήποτε στη Θεσσαλονίκη, η πόρτα μου θα είναι ανοιχτή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζηκαλάγιας.
Ωστόσο, αρχικά ο κ. Τζηκαλάγιας είχε αρνηθεί να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση, αφού ο στόχος του ήταν το Νοσοκομείο Παπανικολάου, όμως, στη συνέχεια, αναθεώρησε τις απόψεις του, αφού, όπως τόνισε, πρόκειται για ένα μεγάλο και πρωτοποριακό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ δεν έκρυψε ότι δέχθηκε πιέσεις από την κυβέρνηση για να τοποθετηθεί στο «Άγιος Παύλος».
«Η πίεση που δέχθηκα από πλευράς κυβέρνησης ήταν ότι έπρεπε να αναλάβω αυτό το νοσοκομείο, γιατί θα έπρεπε να τοποθετηθεί σε αυτό ένα πρώτης γραμμής στέλεχος», εξήγησε ο πρώην βουλευτής.
Ο κ. Τζηκαλάγιας θα εξακολουθήσει να δίνει το «παρών» στα πολιτικά πράγματα του νομού, βρισκόμενος στην Καστοριά κάθε Σαββατοκύριακο, ενώ επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά την πρόθεσή του να συμμετέχει στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές.
«Κατ’ αρχάς, η θέση στην οποία βρίσκομαι είναι πολιτική, αφού θα ασκώ διοίκηση στο «Άγιος Παύλος» κατ’ εντολήν της κυβέρνησης. Αυτή τη στιγμή, είμαι έτοιμος όσο γίνεται περισσότερο να βοηθήσω σε οποιοδήποτε επίπεδο της πολιτικής ζωής της χώρας. Έχω ξεκαθαρίσει, άλλωστε, από παλιά ότι θα είμαι υποψήφιος για να διεκδικήσω την επανεκλογή μου από το εκλογικό σώμα της Καστοριάς», δήλωσε κατηγορηματικά.ΣΕΝΤΡΑ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria