Που τα "χάλασαν" Βύρων Πολύδωρας και Φράγκος και ποιες οι προοπτικές του πρώην Α/ΓΕΣ - OlaDeka

Που τα “χάλασαν” Βύρων Πολύδωρας και Φράγκος και ποιες οι προοπτικές του πρώην Α/ΓΕΣ

Που τα "χάλασαν" Βύρων Πολύδωρας και Φράγκος και ποιες οι προοπτικές του πρώην Α/ΓΕΣ

“Ναυάγιο” όπως είχαμε προβλέψει προέκυψε από την συνάντηση Βύρωνα Πολύδωρα – Φραγκούλη Φράγκου. Τον έναν από τους δύο να ξέρεις καταλαβαίνεις ότι δυο τόσο “εκρηκτικές” προσωπικότητες δεν μπορούν να μπουν στο ίδιο “πακέτο”. Γι΄ αυτό και η πρόβλεψή μας γινόταν εκ του ασφαλούς.

Από άνθρωπο ο οποίος γνώριζε πολλά για το ραντεβού των δύο μάθαμε ότι ο πρώην Α/ΓΕΣ με τις απόψεις που έχει “είναι λίγο δύσκολο να βρει ρόλο στην πολιτική σκηνή αυτή τη στιγμή”. Τι εννοούσε; Ότι ο στρατηγός δεν πρόκειται να δεχτεί ρόλο “κομπάρσου” και θέλει το όνομά του ψηλά στην “μαρκίζα”, για να μην πούμε μόνο στη κορυφή .

Συνεπώς με τον Βύρωνα δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας.

Τι γίνεται με την ΝΔ; Όσοι γνωρίζουν καλά τα του κόμματος της Συγγρού ξέρουν ότι υπάρχει συγκεκριμένη ομάδα απόστρατων που έχει πρόσβαση στον Σαμαρά η οποία τα ΄φερε έτσι η ζωή και είναι εξ ολοκλήρου αντίθετη με την περίπτωση Φράγκου. Παλιές αντιδικίες,διαφωνίες και συμπεριφορές παίζουν το ρόλο τους γι΄ αυτή την αρνητική στάση.

Συνεπώς επόμενο επεισόδιο; Η κίνηση Μαρκεζίνη. Αν δεν γίνει κι εκεί κάτι Φράγκο προς το παρόν στην ενεργό πολιτική δράση μην αναμένετε…

onalert.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria