Μεταφέρθηκε η κεντρική πιάτσα ταξί (ρεπορτάζ & φωτο) - OlaDeka

Μεταφέρθηκε η κεντρική πιάτσα ταξί (ρεπορτάζ & φωτο)

Μεταφέρθηκε η κεντρική πιάτσα ταξί (ρεπορτάζ & φωτο)
Απέναντι από την αντιδημαρχία τουρισμού και πολιτισμού και συγκεκριμένα μέσα στο χώρο του δημοτικού πάρκινγκ μεταφέρθηκε την περασμένη Κυριακή η κεντρική πιάτσα των ταξί

Η απόφαση αυτή ήρθε μετά από πάγιο αίτημα των ιδιοκτητών ΤΑΧΙ
Την μεταφορά της πιάτσας των Ραδιοταξί από την οδό Αθανασίου Διάκου αποφάσισε στην τελευταία του συνεδρίαση του δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς, μετά από την αντίστοιχη απόφαση που έλαβε και το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας, αλλά και το σχετικό αίτημα που υπέβαλαν οι σύλλογοι των ιδιοκτητών ταξί της πόλης. Στο πάρκινγκ αυτό θα δημιουργηθεί έξοδος προς την Μ. Αλεξάνδρου για να αποσυμφορηθεί όλο το οικοδομικό τετράγωνο από τους χώρους στάθμευσης και μανούβρας των ΤΑΧΙ.
« Πλέον οι οδηγοί θα μπορούν να παρκάρουν στην οδό Αθανασίου Διάκου, εκεί που ήμασταν εμείς μέχρι αυτήν την στιγμή που μιλάμε, ενώ θα φροντίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο να μην υπάρχει έστω και το παραμικρό πρόβλημα είτε σε ότι αφορά την ενημέρωση είτε σε ότι αφορά την μεταφορά», τόνισε στις δηλώσεις του οΠρόεδρος Σωματείου Καστοριάς κ Γιάννης Αμανατίδης, φανερά ικανοποιημένος που ένα πάγιο αίτημα τους υλοποιείται.
Πάντως ο δήμος Καστοριάς, πέρα από αυτή την παρέμβαση προσανατολίζεται για το αμέσως επόμενο διάστημα στην επίλυση του σημαντικού αυτού προβλήματος με διάφορες δράσεις που θα προσδώσουν λύσεις στο κυκλοφοριακό κομφούζιο που επικρατεί στην πόλη μας, ενώ συζητιέται και η κατασκευή πέντε κυκλοφοριακών κόμβων που θα αποσυμφορίσουν την ροή της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Δώρα Κωτσοπούλου neakastoria.gr 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria