Βαγγέλης Διαμαντόπουλος για τα διόδια στους κάθετους άξονες της Εγνατίας - OlaDeka

Βαγγέλης Διαμαντόπουλος για τα διόδια στους κάθετους άξονες της Εγνατίας

Ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου –  Προίκα στους μεγαλοεργολάβους, σε βάρος των πολιτών
Κατά τη διαδικασία ψήφισης νομοσχεδίου για την Εθνική Αρχή Συντονισμού Πτήσεων του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, ψηφίστηκε από τους βουλευτές των

κομμάτων της μνημονιακής συγκυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ άρθρο που προβλέπει διόδια στους κάθετους οδικούς άξονες της Εγνατίας. Επίσης διάταξη που προβλέπει αυξημένες αρμοδιότητες στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.
Ο Σύριζα καταψήφισε και τα δυο άρθρα εκφράζοντας για άλλη μια φορά την αντίθεσή του, στο να εκχωρούνται σε ιδιώτες αρμοδιότητες και περιουσία που ανήκουν στο δημόσιο, μιας και η Εγνατία έχει κατασκευασθεί εξ ολοκλήρου, ως δημόσιο έργο.
Ο Σύριζα Καστοριάς και ο Βουλευτής Ευάγγελος Διαμαντόπουλος είχαν εγκαίρως επισημάνει το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου από την κυβέρνηση και την εκχώρησή του σε ιδιώτες μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, ως προίκα στους μεγαλοεργολάβους, σε βάρος των πολιτών.
Τα διόδια στους κάθετους άξονες είναι ένα ακόμη μέτρο οικονομικής αφαίμαξης του ελληνικού λαού, που αφορά ιδιαίτερα τους πολίτες της Καστοριάς. Ένα ακόμη μέτρο που έρχεται να προστεθεί στις μειώσεις μισθών ,συντάξεων και επιδομάτων, στη φοροεπιδρομή και στα χαράτσια , στην υπονόμευση τελικά του δημόσιου χαρακτήρα κάθε κοινωνικού αγαθού.
Μεγάλο τμήμα του κόσμου ήδη βρίσκεται στα όρια της εξουθένωσης. Όσο παραμένει αυτή η συγκυβέρνηση της κοινωνικής λεηλασίας, υποστηριζόμενη από μια στρατιά βουλευτών, που το μόνο που κάνουν είναι να «χύνουν κροκοδείλια δάκρυα» στις περιφέρειες τους, ενώ κάθε φορά επικυρώνουν με την ψήφο τους μέτρα-καρμανιόλα για το λαό, «άσπρη μέρα» δεν πρόκειται να ξημερώσει, όσες «λευκές εβδομάδες» κι αν εισάγουν.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria