ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ: ΟΣΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ - OlaDeka

ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ: ΟΣΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ: ΟΣΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ  Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

Η ευτυχία δεν περνάει από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης δήλωσε σήμερα πως μόνο το 5% του δημοσίου χρέους είναι απεχθές και πως η ευτυχία περνάει από το ευρώ. Κοιτάω το ημερολόγιο και δείχνει 21 Ιανουαρίου του 2014.

Δεν ξέρω πώς ο κ. Σταθάκης συμπέρανε σήμερα –τριάμισι χρόνια μετά την χρεοκοπία της χώρας και τριάμισι χρόνια μνημονίων- πως μόνο το 5% του δημοσίου χρέους είναι απεχθές.

Αν δεν κάνω λάθος, δεν δημιουργήθηκε ποτέ Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου για το ελληνικό δημόσιο χρέος, οπότε δεν ξέρουμε το πόρισμα αυτής της ανεξάρτητης επιτροπής.

Επίσης, είναι προφανές πως ο κ. Σταθάκης –που είναι από τους επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ- εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Προσπερνάω τον πόλεμο ανακοινώσεων για τις δηλώσεις Σταθάκη ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο –είναι ανούσιος, βαρετός και βλακώδης, ενώ θυμίζει έντονα τον φρικαλέο δικομματισμό των τελευταίων 40 χρόνων- και έρχομαι στην ουσία του θέματος.

Πριν από μερικές εβδομάδες, έθεσα το ερώτημα «Σε τι διαφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ από την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ;».

Όσο περνάει ο καιρός, σκέφτομαι πως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αποδειχτεί χειρότερος από το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία.

Γιατί;

Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται πως εκφράζει την ελπίδα -μετά από τέσσερα χρόνια εθνικής κατάθλιψης- και υπόσχεται ρήξεις και ανατροπές.

Και βλέποντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ να αλλάζουν διαρκώς, σκέφτομαι πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα απογοητεύσει πολλούς.

Λυπάμαι που θα στενοχωρήσω κάποιους φίλους αναγνώστες που ελπίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά εγώ που δεν ελπίζω σε τίποτα και σε κανέναν, δεν μου αρέσουν οι αυταπάτες -και δεν έγινα ποτέ στη ζωή μου οπαδός- βλέπω πως ο ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει της πιθανής νίκης στις επόμενες εκλογές, έχει μεταλλαχτεί πλήρως.

Από την άλλη, δεν ξέρω αν αυτά που υποστήριζε μέχρι τις προηγούμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ –και τα έχει ξεχάσει πια- ήταν πραγματικά οι θέσεις του κόμματος ή αν ήταν μέρος του παιχνιδιού για να δοθεί η εντύπωση πως τα μεγάλα συμφέροντα κυνηγάνε τον ΣΥΡΙΖΑ• αν και μια χαρά συναναστρέφονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τους ολιγάρχες και τα παπαγαλάκια τους.

Αυτό που ξέρω είναι πως εγώ ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θα πάρω.

Ούτε με γοήτευσαν ποτέ οι Σταθάκηδες, ούτε με απογοήτευσαν.

Αν η ευτυχία του κ. Σταθάκη και των συντρόφων του περνάει από το ευρώ, η δική μου ευτυχία δεν περνάει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria