ΤΗΛΑΒΕΡΙΔΗΣ:Αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας για την ανάληψη της διοίκησης της ομάδας.

Αρχική » Διάφορα » ΤΗΛΑΒΕΡΙΔΗΣ:Αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας για την ανάληψη της διοίκησης της ομάδας.

Προς την Διοίκηση του Α.Γ.Σ.Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”
Υπόψη του προέδρου κυρίου Ουσταμπασίδη
ΚΟΙΝ: Μέλη του Δ.Σ.
Αγαπητέ κύριε πρόεδρε,

όπως γνωρίζετε την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014, παρευρεθήκαμε στην ανοικτή γενική συνέλευση του Α.Γ.Σ..Κ. “Καστοριά” και εκδηλώσαμε το ενδιαφέρον μας,  για την ανάληψη της διοίκησης της ομάδας. Για τον λόγο αυτό, ζητήσαμε, πρωτίστως, να δούμε τα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου κι εφόσον είχαμε πλήρη εικόνα των οικονομικών μεγεθών, δεσμευτήκαμε να απαντήσουμε έως σήμερα,  Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δηλώσατε, τόσο στην ανοικτή γενική συνέλευση, όσο και με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Γ.Σ. Κ. “Καστοριά”  το συνολικό χρέος της ομάδας ανέρχεται στα 14.000 €, χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις. Στην προσυμφωνημένη συνάντηση μας την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014 στο Ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΟΣ PALACE,  μας παρουσιάσατε μια διαφορετική εικόνα, από την προαναφερθείσα. Διαφορετικά οικονομικά μεγέθη, αδιαφάνεια, μη συνολική γνώση χρεών, παραλείψεις κ.α.
Συγκεκριμένα, και έπειτα από μία πρόχειρη έρευνα από πλευράς μας, διαπιστώσαμε ότι το συνολικό ποσό της οφειλής ανέρχεται, μέχρι στιγμής, στα  38.750€, τα οποία αναλύονται σε οφειλές προς τους παίκτες – 14.850€, οφειλές προς τρίτους (Εστιατόρια, ξενοδοχεία κλπ) -14.580€ & οφειλές προηγουμένων διοικήσεων, βάση πρακτικών – 9.320 €, χωρίς πλέον να αποκλείουμε την εμφάνιση και άλλων, επιπλέον, οφειλών μη γνωστών ακόμα.
Έπειτα από τις παραπάνω διαπιστώσεις, σας κάνουμε γνωστό ότι αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας για την ανάληψη της διοίκησης της ομάδας.
Με  εκτίμηση
Τηλαβερίδης Δημήτριος
Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια