«Όχι» του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ σε υποψηφιότητα Καρυπίδη για την Περιφέρεια-Ποιά ονόματα «έπεσαν στο τραπέζι» της διευρυμένης Νομαρχιακής! - OlaDeka

«Όχι» του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ σε υποψηφιότητα Καρυπίδη για την Περιφέρεια-Ποιά ονόματα «έπεσαν στο τραπέζι» της διευρυμένης Νομαρχιακής!

«Όχι» του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ σε υποψηφιότητα Καρυπίδη για την Περιφέρεια-Ποιά ονόματα «έπεσαν στο τραπέζι» της διευρυμένης Νομαρχιακής!

Μέσα σε κλίμα έντασης «στα απολύτως αποδεκτά όρια», όμως, όπως ανέφερε στο Kozanimedia στέλεχος του κόμματος, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα (γεμάτα κόσμο) γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ η έκτακτη, διευρυμένη συνεδρίαση της Ν.Ε. με αποκλειστικό θέμα συζήτησης
τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές και τα ονόματα που θα προταθούν στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Δυτικής Μακεδονίας που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Κυριακή.


Εκεί θα αποφασιστεί και η τελική λίστα των ονομάτων που θα αποσταλούν ως πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας στην Κουμουνδούρου, η οποία θα είναι και εκείνη που θα λάβει και την οριστική απόφαση για τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές του ερχόμενου Μαϊου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πλειοψηφία των τοπικών στελεχών του κόμματος εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Θόδωρου Καρυπίδη, η οποία «παίζει» έντονα τις τελευταίες ημέρες, μετά και τη συνάντηση που είχε ο τελευταίος στην Αθήνα με τον γενικό γραμματέα της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να απουσιάζει το όνομα του, εκ των ιδιοκτητών του τηλεοπτκού σταθμού FLASH, από τον κατάλογο των ονομάτων που αποφασίστηκε να προταθούν στην Περιφερειακή Επιτροπή.

Επίσης στη σχετική λίστα δε συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Γιάννη Παπαϊορδανίδη, ο οποίος έχει επιχειρήσει ένα μεγάλο «άνοιγμα» στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα, τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, τα ονόματα που «έπεσαν» στο τραπέζι ήταν εκείνα των Γιώργου Χιωτίδη, Βασίλη Κωνστανινίδη, Γιώργου Μητλιάγκα, Τάσας Σιώμου, Γιάννη Αποστολίδη, Χάρη Κουζιάκη και Κωνσταντίνου Ζαγάρα.

Ωστόσο, ο Γιάννης Αποστολίδης φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση, ενώ αρνητικοί εμφανίστηκαν τόσο οι Γιώργος Χιωτίδης όσο και η Τάσα Σιόμου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα όσα συνέβησαν χθες θα δοθούν στις 2 το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του γραμματέα της Ν.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Χιωτίδη.

kozanimedia.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria