Σε δέσμευση λογαριασμών για 1700 ευρώ χρέος προχώρησε ο δήμος Θεσσαλονίκης - OlaDeka

Σε δέσμευση λογαριασμών για 1700 ευρώ χρέος προχώρησε ο δήμος Θεσσαλονίκης

Σε δέσμευση λογαριασμών για 1700 ευρώ χρέος προχώρησε ο δήμος Θεσσαλονίκης
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ…

Τους λογαριασμούς ενός πολίτη, ο οποίος χρωστά στο δήμο Θεσσαλονίκης 1.700 ευρώ δέσμευσε η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης. 

Μάλιστα όπως καταγγέλει ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Χρήστος Μάτης, ο Δήμος δεν αρκέστηκε στους προσωπικούς λογαριασμούς του πολίτη, αλλά δέσμευσε και κοινό του λογαριασμό με συγγενείς του. 
Η δέσμευση έγινε γιατί το ποσό που υπήρχε στους λογαριασμούς, ήταν μικρότερο από την οφειλή στο δήμο. Όπως καταγγέλει ο Χρήστος Μάτης: Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό: Έχουν γίνει δεκάδες αναγκαστικές εκτελέσεις για μικροποσά, χωρίς καμία προειδοποίηση στους οφειλέτες. Έχει γίνει αναγκαστική εκτέλεση σε μισθωτή δημοτικού καταστήματος, ο οποίος είχε καθυστερήσει επί 20 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ημέρες την καταβολή του ύψους 1.400 ευρώ ενοικίου του. 
Η αναγκαστική εκτέλεση απέφερε κάτι λιγότερο από 150 ευρώ στα ταμεία του δήμου. Αλλά αυτή η ίδια διοίκηση δεν έδειξε την ίδια σπουδή όταν: – οι οφειλές από ενοίκια άλλου δημοτικού καταστήματος, που είχε εκμισθωθεί ως καφέ ξεπέρασαν τις 500.000 ευρώ. – οι οφειλές από ενοίκια δημοτικού αναψυκτηρίου ξεπέρασαν τις 250.000 ευρώ. Διοίκηση με δύο μέτρα και δύο σταθμά είναι άδικη διοίκηση. 
Η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι και κοινωνικά ανάλγητη! airetos
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria