Καστοριά: Aνταλλαγή Χριστουγεννιάτικων ευχών μέσω SKYPE!!!

Αρχική » Διάφορα » Καστοριά: Aνταλλαγή Χριστουγεννιάτικων ευχών μέσω SKYPE!!!

Καστοριά: Aνταλλαγή Χριστουγεννιάτικων ευχών μέσω SKYPE!!!

Μια καταπληκτική χριστουγεννιάτικη εβδομάδα πέρασε στο Δημοτικό Σχολείο Δισπηλιού.Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄και ΣΤ’ τάξης συμμετείχαν στην ανταλλαγή χριστουγεννιάτικων ευχών ,μέσω SKYPE , με τα 9 σχολεία με τα οποία συνεργάζονται στη  σχολική σύμπραξη  Comenius: “Space Teds Adventures Around Europe”.Μαθητές και δάσκαλοι από 9 χώρες: Ελλάδα,Σκωτία
,Ρουμανία1, Ρουμανία2,Τσεχία,Τουρκία,Πολωνία,Ιταλία,Κύπρο και Βουλγαρία επικοινώνησαν με τη βοήθεια της τεχνολογίας και σε απευθείας σύνδεση τραγούδησαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια και αντάλλαξαν ευχές σε όλες τις γλώσσες!Το δικό μας σχολείο τραγούδησε τα Κάλαντα των Χριστουγέννων,τα Μωραϊτικα και τα Κυκλαδίτικα Κάλαντα και τα Κάλαντα των Φώτων.Η εμπειρία ήταν ξεχωριστή για όλους!
Την εκδήλωση που ολοκληρώθηκε σε 4 ημέρες οργάνωσαν και συντόνισαν οι δάσκαλοι των τάξεων κ.Νίκος Μπίτης , κα.Αλέκα Τρύφου και κα.Αλεξάνδρα Μιχαλοπούλου.Την χορωδία οργάνωσε και συνόδεψε με την κιθάρα του ,με μοναδικό τρόπο, ο δάσκαλος κ. Νίκος Κύρου! Και του χρόνου!!


dimdisp-comenius.blogspot.gr

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια