Ζητείται τσίπα: "Oι πολίτες φταίνε που πεθαίνουν από τα μαγκάλια"... - OlaDeka

Ζητείται τσίπα: “Oι πολίτες φταίνε που πεθαίνουν από τα μαγκάλια”…

ΟΙ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ

Αφού ψήφισε όλα τα Μνημόνια και βέβαια την κατακόρυφη αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης γεγονότα που έχουν οδηγήσει στο θάνατος χιλιάδες συμπολίτες μας, τώρα έρχεται ένας από τους προβεβλημένους βουλευτές της ΝΔ, ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας του κόμματος, Μιχάλης Ταμήλος και με εμετικό τρόπο φτύνει στους τάφους τους λέγοντας ότι “οι πολίτες δεν διαθέτουν υπευθυνότητα”, και δεν είναι σωστά ενημερωμένοι για την χρήση του μαγκαλιού”.

Και μετά γύρισε στην ζεστασιά της Βουλής και των 18.000 ευρώ που εισπράττει μηνιαίως για να εκπροσωπεί τους πολίτες του νομού Τρικάλων στην εθνική αντιπροσωπεία!

Ευτυχώς που δεν ζούσε ο Μ.Ταμήλος όταν ο Χανς Κρίστιαν Αντερσεν έγραψε το “Κορίτσι με τα σπίρτα” (φωτό) γιατί σίγουρα θα λάμβανε υπ’όψιν του ότι το κοριτσάκι έπρεπε να γνωρίζει

1ον Ότι τα σπίρτα θα τελείωναν γρήγορα
2ον Ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες για να πουλάει σπίρτα και
3ον Ότι ήταν πολύ ελαφρά ντυμένη και λογικό είναι να πέθαινε, σύμφωνα με την λογική Ταμήλου

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί ο βουλευτής της ΝΔ.

Συνέχισε λέγοντας: “Ποτέ η κυβέρνηση στην Αθήνα δεν ήταν αρμόδια για να λύσει το πρόβλημα μιας οικογένειας που μένει στην επαρχία”.

Δηλαδή ομολογεί ότι η κυβέρνηση είναι ανεύθυνη, καθώς αποποιείται πλήρως ο κ. Ταμήλος για λογαριασμό της κυβέρνησης, την ευθύνη για την αδυναμία των πολιτών να εξασφαλίσουν τη θέρμανσή τους, αλλά το ίδιο κάνει και για την εκρηκτική ανεργία.

Ουσιαστικά ομολογεί ότι η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι παντελώς ανίκανη να σταθεί στο ύψος των τραγικών περιστάσεων που ταλανίζουν τη χώρα και, επιπλέον δείχνει ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Radio1 και στην εκπομπή “Όλα στην φόρα” ο κ. Ταμήλος είπε τα εξής.

“Είναι άδικο ότι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία να τα ρίχνουμε στην κυβέρνηση. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ η κυβέρνηση στην Αθήνα να λύσει το πρόβλημα μιας οικογένειας που μένει στην επαρχία.

Οι βουλευτές δεν πλησιάζουν τον πρωθυπουργό για αυτό και ο κόσμος εκλέγει την τοπική αυτοδιοίκηση.

Οι πολίτες δεν μπορούν να ενημερωθούν σωστά για το γεγονός ότι το να ανάβεις μαγκάλια στο σπίτι σου είναι επικίνδυνο; Η ατομική υπευθυνότητα είναι πολύ σημαντική υπόθεση.” (με άλλα λόγια “εσείς φταίτε και ας προσέχατε”!)

τόνισε ο βουλευτής ενώ υπεραμύνθηκε της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση υποστηρίζοντας οτι είναι ο μόνος τρόπος για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις.

Αναφορικά με το μεγάλο θέμα της ανεργίας ο βουλευτής Τρικάλων τόνισε όπως διαβάζουμε στο Radio1d ότι η καταπολέμηση της δεν είναι ευθύνη της κυβέρνησης:

“Περίπου 1.5 εκατομμύριο Έλληνες είναι άνεργοι. Αυτό δεν μπορεί να το λύσει το κράτος. Δεν έχουμε κομμουνισμό να βάλουμε υποχρεωτικά να δουλεύουν για να παίρνουν ένα πιάτο φαγητό.

Δεν υπάρχει περίπτωση για τα επόμενα πέντε χρόνια το κράτος να ασκήσει κοινωνική πολιτική μέσω προσλήψεων. Πρέπει πρώτα να ορθοποδήσουμε και να αποκτήσουμε ξανά την αξιοπιστία μας” δήλωσε ο κύριος Ταμήλος.
 defencenet

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria