Η απάντηση του Παναγιώτη Ουσταμπασίδη στο kastoria-fc.com - OlaDeka

Η απάντηση του Παναγιώτη Ουσταμπασίδη στο kastoria-fc.com

Η απάντηση του Παναγιώτη Ουσταμπασίδη στο kastoria-fc.com
Την απάντησή του μέσα από την εφημερίδα “Ορίζοντες” έδωσε ο πρόεδρος του Α.Γ.Σ. Καστοριάς Παναγιώτης Ουσταμπασίδης στα γραφόμενα του “βαρόνου” της δημοσιογραφίας

που υπογράφει στο site του kastoria-fc.

Παναγιώτης Ουσταμπασίδης: “Όποιος δεν θέλει το καλό της Καστοριάς πάει στο περιθώρι”
“Όλα έγιναν εν αγνοία μου”
“Πρώτα από όλα να στείλω ένα μήνυμα στον “βαρόνο” της δημοσιογραφίας και στο ανεπίσημο site της Καστοριάς ότι όντως δεν είχα άποψη για τον διάλογο που έγινε μεταξύ τους στα site επίσημα και ανεπίσημα. Θα σας πω την αλήθεια και το ξέρουν όλοι αυτό ότι δεν ξέρω να μπαίνω στο δικό μας το site και ότι δεν είχα άποψη το τι έγραψε ο Ηλιόπουλος τον οποίο τον έχω καλέσει σε απολογία γιατί όταν ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε το site είπα ότι αυτό το site δημιουργείτε και είναι επίσημο να βγάζει μόνο προς τα έξω τα της Καστοριάς. Δεν με ενδιαφέρει η προσωπική κόντρα ούτε του κ. Ηλιόπουλου, ούτε ποιός είναι πίσω από αυτόν. Εδώ όποιος δεν θέλει το καλό της Καστοριάς πάει στο περιθώριο όποιος και αν είναι αυτός. Περιμένω να απολογηθεί ο κ. Ηλιόπουλος για αυτήν του την πράξη και για αυτό το θέμα θα δοθεί συνέχεια και θα υπάρξουν και κυρώσεις. Εάν συνεχιστεί αυτό το θέμα ο κ. Ηλιόπουλος και οποιοσδήποτε κύριος δεν έχει θέση να λέγετε εκπρόσωπος τύπου της Καστοριάς. Ο εκπρόσωπος τύπου της Καστοριάς ασχολείται με ένα και μόνο θέμα που είναι τα δρώμενα της Καστοριάς, όχι μεταξύ μας κόντρες τι θέλει ο ένας και τι θέλει ο άλλος.
Το όνομα Καστοριά είναι μπροστά από τη ζωή μου
“ Όσο τώρα για αυτά που γράφει ο κύριος στο ανεπίσημο site της Καστοριάς ξέρει πάρα πολύ καλά με τι είδους πρόεδρο μιλάει. Μιλάει με έναν πρόεδρο που ξέρει καλύτερα από τον καθέναν ότι το όνομα Καστοριά είναι μπροστά από την ζωή μου. Από εκεί και πέρα εάν θέλει να δημιουργεί εντυπώσεις το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να διώχνει τον κόσμο από κοντά του γιατί αυτά όλα που αισθανόταν και έλεγε πάει να πει ότι δεν μετράνε. Εμείς ήμαστε εδώ γιατί δεν θελήσαμε να πάει χαμένο το καλό που κάναμε πέρυσι και το ξέρει πολύ καλά ότι ο μόνος λόγος είναι αυτός . Από εκεί και πέρα βάζω εγώ αυτήν την στιγμή μια τελεία σε αυτό το θέμα και εάν ξαναγίνει από οποιαδήποτε πλευρά θα έχουν να κάνουν μαζί μου.”
Ο πρόεδρος της Καστοριάς αναφέρθηκε και στο θέμα των επενδυτών, για το Ντουμπάι και τα περί ΠΑΕ…ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria