Kastoria-fc.com: “Γελάει και το παρδαλό κατσίκι”, σε όλη την επικράτεια - OlaDeka

Kastoria-fc.com: “Γελάει και το παρδαλό κατσίκι”, σε όλη την επικράτεια

Kastoria-fc.com: “Γελάει και το παρδαλό κατσίκι”, σε όλη την επικράτεια
Αποκυήματα επιστημονικής φαντασίας χαρακτήρισε αξιωματούχος της Ε.Π.Ο., τα γραφόμενα στο επίσημο blog της Καστοριάς ότι οι ομάδες που θα συμμετάσχουν του χρόνου στην Γ΄Εθνική οφείλουν να είναι επαγγελματικές και μας παρέπεμψε στην προκήρυξη του πρωταθλήματος, της 5ης Σεπτεμβρίου

2013, που είναι ανηρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο.

            “Η Ε.Π.Ο δεν γνωρίζει τίποτα περί επαγγελματικού πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής για την σαιζόν 2014-2015″, συμπλήρωσε,  “αλλά γιατί δεν ρωτάτε τον δημοσιογράφο που το έγραψε, μήπως έχει κάποια πληροφόρηση, που δεν την έχουμε εμείς σαν διοργανώτρια αρχή”, μας είπε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε σχετική μας ερώτηση.
Παραθέτουμε, λοιπόν, το άρθρο 7, όπου τονίζεται χαρακτηριστικά, πως θα είναι η Γ΄Εθνική για τη σαιζόν 2014-2015, χωρίς η διοργανώτρια αρχή να έχει ιδέα για την επαγγελματοποίηση της, την επόμενη χρονιά.
“Άρθρο 7. Προβιβασµός – Υποβιβασµός

Περίοδος 2013 / 2014

Γ΄ Εθνική
Μετά την οριστική βαθµολογική κατάταξη των οµάδων θα προβιβαστούν στη Football League έξι (6) οµάδες (η πρωταθλήτρια οµάδα κάθε Οµίλου), θα υποβιβαστούν στα πρωταθλήµατα ευθύνης των Ε.Π.Σ. σαράντα έξι (46) οµάδες και θα παραµείνουν στην κατηγορία πενήντα (50) οµάδες.
Οι προβιβαζόµενες οµάδες θα καταθέσουν υποχρεωτικώς φάκελο στην αρµόδια επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ, που θα εγγυάται τα απαιτούµενα κριτήρια της αδειοδότησης για τη συµµετοχή στη Β΄ Εθνική κατηγορία και την δυνατότητα του σωµατείου να συγκροτήσει και να λειτουργήσει ως ΠΑΕ.
Ο υποβιβασµός των οµάδων στα πρωταθλήµατα ευθύνης των ΕΠΣ ( 46 οµάδες) θα γίνει ως ακολούθως: Από τους τρεις οµίλους των δεκαέξι (16) οµάδων και τον ένα των δεκαπέντε (15) οµάδων, που θα προκύψει από κλήρωση, θα υποβιβαστούν οχτώ (8) οµάδες. Από τους δύο άλλους οµίλους των δεκαπέντε (15) οµάδων θα υποβιβαστούν εφτά (7) οµάδες.
Προβιβασµός από Ε.Π.Σ. ( για περίοδο 2014 / 2015)

Οι πενήντα τρεις (53) πρωταθλήτριες οµάδες των Ε.Π.Σ. και οι τρεις (3) δευτεραθλήτριες οµάδες των ιδρυτριών Ενώσεων, δηλαδή συνολικά πενήντα έξι (56) οµάδες, θα πάρουν µέρος στους αγώνες κατάταξης για τον προβιβασµό στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.
Θα συγκροτηθούν δεκατέσσερις (14) όµιλοι των τεσσάρων (4) οµάδων έκαστος. Οι οµάδες θα αγωνιστούν σε διπλούς (εντός – εκτός έδρας) αγώνες.
Η πρώτη της τελικής βαθµολογίας οµάδα κάθε Οµίλου, συνολικά δεκατέσσερις (14) οµάδες, θα προβιβαστεί στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.
Συνολικά η Γ΄ Εθνική Κατηγορία της περιόδου 2014 / 2015 θα απαρτίζεται από εξήντα τέσσερις (64) οµάδες, κατανεµηµένες σε τέσσερις (4) Οµίλους των δεκαέξι (16) οµάδων έκαστος”.
            Όπως εύλογα μπορεί να καταλάβει κανείς, “γελάει και το παρδαλό κατσίκι”, σε όλη την επικράτεια  με τα αναγραφόμενα από την επίσημη φωνή της ομάδας μας προς τα έξω. Είναι δυνατόν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας τέτοιου είδους ανακρίβειες, εκθέτοντας την ομάδα μας ανεπανόρθωτα;  Άραγε, τι παιχνίδια παίζονται; Και γιατί με αυτό τον τρόπο, οι ιθύνοντες της ομάδας μας,  κατεβάζουν τη νοημοσύνη μας;
            Διαπιστώσαμε, με μεγάλη χαρά, ότι σταμάτησε η χρήση του σήματος της ΠΑΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, στα τελευταία δημοσιεύματα, στο επίσημο blog της ομάδας μας. Αλήθεια, ποιός χερχελές, ποιός χλεχλές, ποιός πανηλίθιος είναι ο υπεύθυνος για την χρήση του ονόματος pae kastoria και του σήματος της ΠΑΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, στο επίσημο blog της ομάδας μας;  Ποιός έδωσε αυτή την εντολή; Γιατί δεν έχει αποσυρθεί το σήμα και απο τα προηγούμενα δημοσιεύματα; Για να μην δικαιωθούν, κατά κράτος, όλοι εκείνοι που βρίσκουν πάτημα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να αμφισβητήσουν την αξιοπιστία του υπογράφοντα; Μπορεί να μπαίνει το “εγώ” του καθενός, πάνω από την ΚΑΣΤΟΡΙΑ; Μα, έτσι και αλλοιώς, ο υπογράφων έχει γίνει ρεζίλι σε ολόκληρο το πανελλήνιο. Γιατί, αντί να βγει και να ζητήσει συγνώμη για το λάθος του, προσπάθησε να το δικαιολογήσει με ένα δεύτερο λάθος, χειρότερο από το προηγούμενο. Το αποτέλεσμα είναι να χάσει την αξιοπιστία του, όχι μόνο στην Καστοριά, αλλά και πανελλήνια.
            Μας εκπλήσει, όμως, ο κ. Ουσταμπασίδης, ο πρόεδρος της Καστοριάς. Ο οποίος, ή θα πρέπει να είναι αφελής (πράγμα που δεν πιστεύουμε) ή θα πρέπει να έχει παροδική απώλεια μνήμης. Αλλιώς δεν εξηγείται πως επέτρεψε να συμβεί αυτό το πράγμα, διακυβεύοντας, στο έπακρον, τα συμφέροντα της ομάδας μας. Εκτός, επαναλαμβάνουμε, αν παίζονται άλλου είδους παιχνίδια.
            Και το λέμε αυτό, γιατί ο κ. Ουσταμπασίδης ήταν αυτός που παραβρέθηκε στο δικαστήριο στις 07/01/2013, στην Αθήνα, σχετικά με τα χρέη της ΠΑΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, δίνοντας μάχη και επιστρέφοντας στην ακριτική πόλη με την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για τον ΑΓΣΚ “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, απαλάσσοντας, οριστιικά, την ομάδα μας από τα χρέη (ύψους €1.200.000,00 όπως έχει υποστηρίξει ο ίδιος σε πολλές συνεντεύξεις τύπου που έχει δώσει). Τώρα, πως ο ΑΓΣΚ”ΚΑΣΤΟΡΙΑ” δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, αλλά χρησιμοποιεί το σήμα της, αλλά και το όνομα της στο επίσημο blog της ομάδας μας, μόνο ο ίδιος ο πρόεδρος της Καστοριάς το γνωρίζει. Εκτός αν δεν το γνωρίζει. Οπότε καλό θα είναι να ψαχτεί. Πάντως, ένα είναι το σίγουρο: Όποιος κι αν είναι αυτός που πήρε την απόφαση, τόσο για την ονομασία του επίσημου blog της ομάδας μας, όσο και για την χρήση του σήματος της ΠΑΕ, δεν εξυπηρετεί, σε καμιά περίπτωση, τα συμφέροντα της ομάδας μας, δείχνοντας, ταυτόχρονα, ότι είναι, το λιγότερο άσχετος, ανεύθυνος, αδαής και επικίνδυνος.
            Άλλωστε, ο πρόεδρος της Καστοριάς, που έδωσε την δική του μάχη, όπως προαναφέραμε, δεν πρέπει να ξεχνάει ότι οι επιτροπές επίλυσης οικονομικών διαφορών της FIFA και της UEFA κάτι τέτοια ψάχνουν να βρούν για να δικαιώσουν τους ξένους ποδοσφαιριστές, εκμεταλλευόμενες τις διαφόρων ειδών “αφέλειες”, σαν αυτή του επίσημου blog. Κι άντε, μετά να βρείς το δίκιο σου και να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας!!!
kastoria-fc.com
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria