ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ-GOLDEN BOYS ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - OlaDeka

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ-GOLDEN BOYS ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε τα σχόλια αναγνωστών που αναρτήθηκαν ΕΔΩ:

Ανώνυμος

Τώρα Βαγγέλα μας κάνεις πλάκα έτσι;;;
Από εσένα δεν περίμενα να βγαίνεις και να προσπαθείς…μάταια να καλύψεις τον καρεκλοκένταυρο κηφήνα (κηφήνες) του ΣΥΡΙΖΑ.
Αφού πνίγεσαι στον ΣΥΡΙΖΑ! Το ξέρουμε και το βλέπουμε, μη τους δικαιολογείς κιόλας.
Αυτοί οι συγκεκριμένοι είναι μέσα στο πλέον σάπιο πολιτικό γκρουπ που βρίζει ο κόσμος και δυστυχώς για σένα, χαρακτηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αν και η μεγαλύτερη κατραπακιά για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ούτε ο Σταθάκης αλλά ούτε και ο Τσουκαλάς. Ήταν το πόρισμα – φωτιά της έρευνας που έγινε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ και φωτογραφίζει ως ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ τους 50άριδες που βγάζουν 2000 τον μήνα!!!
Νεο γιάπηδες με εκ του ασφαλούς αριστερή κουλτούρα δηλαδή!!!
Και μή μου πεις κανείς ότι αυτή είναι η μεσαία τάξη…γιατί θα ζει σε άλλο κόσμο ή θα βγάζει τόσα κι αυτός.
17 Δεκεμβρίου 2013 – 11:50 μ.μ.


Ανώνυμος

Βαγγελάκη παράτα μας και τρέχα να φωνάξεις με την Super 3 , γιατί μόνο για αυτό αξίζει να κάνεις . . . ακόμα δεν προλάβατε να ορκιστείτε και τρέξατε να μπουκώσετε με μέλι . Δήθεν δηλώσεις , δήθεν σχόλια , δήθεν πορείες και σε ό,τι αφορά τον νομό και τα τεράστια προβλήματά του ( 70 % ανεργία στη Δυτική Μακεδονία Κε Διαμαντόπουλε ) τουμπεκί ψιλοκομμένο και από εσένα και από την Κα Αντωνίου . . .
Σταμάτα να υποστηρίζεις (-ετε ) ιδέες που έχουν ξεχαστεί εδώ και χρόνια ! Το σύστημα είναι σάπιο και μαζί με αυτό σαπίζετε και όλοι εσείς ! Προσωπικά μπορεί να μην συμμετείχες στο καταστροφικό πλάνο αλλά καμιά φορά λένε και η απάθεια συνενοχή γίνεται . . .
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ πλέον , καταλάβετέ το . . .18 Δεκεμβρίου 2013 – 9:44 π.μ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria