ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΟΥΝΑΣ ΣΤΟ FURLAB - OlaDeka

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΟΥΝΑΣ ΣΤΟ FURLAB

Στις 22 Νοεμβρίου , εννέα αριστούχοι φοιτητές  και δύο καθηγητές από την Ακαδημία Μόδας της Αμβέρσας επισκέφθηκαν το  Furlab στο Άμστερνταμ για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στη γούνα . Πρόκειται για ένα ετήσιο γεγονός που το εργαστήριο δημιουργεί
πάντα με ενθουσιασμό , αλλά συναντήθηκε με μια μικρή ανησυχία , δεδομένου ότι πρόκειται για φοιτητές που γνωρίζουν λίγα για την βιομηχανία γούνας .

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να αντλήσουν πληροφορίες σχετικά με την παραγωγή γούνας , στοιχεία πωλήσεων και  να κάνουν πολλά ερωτήματα . Μετά τη συζήτηση αυτή, ο Django Steenbakker , Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Furlab , εκπαίδευσε τους μαθητές για ένα ευρύ φάσμα των ειδών γούνας , συμπεριλαμβανομένου του πώς και πού τα ζώα εκτρέφονται , τη δομή του δέρματος , τις διαφορές μεταξύ αρσενικών και θηλυκών δερμάτων, την παγίδευση άγριων ζώων και άλλα.

Οι μαθητές έμαθαν επίσης να χρησιμοποιήσετε τις ραπτομηχανές γούνας και είχε αρκετό χρόνο για να πειραματιστούν . Τόσο οι μαθητές όσο και οι καθηγητές ήταν πολύ ενθουσιώδης και οι μαθητές που αρχικά ήταν απρόθυμοι για τη χρήση της γούνας πριν από την επίσκεψη στο εργαστήριο άρχισε να φαίνεται να είναι οι μεγαλύτεροι λάτρεις του στο τέλος .

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria